Beyoncé & Jay-Z huren hele Louvre af voor videoclip

Beyoncé en Jay-Z laten zich volledig gaan in het Louvre.

Als je Beyoncé heet kun je eigenlijk alles afhuren. Als je man dan ook nog eens Jay-Z heet, kun je ineens super extravagante dingen doen met de locaties die je afhuurt.

Voor de nieuwe videoclip 'Apes**t', een nummer van het nieuwe gezamenlijke album 'Love is Everything' van Beyoncé en Jay-Z, besloot het koppel het Parijse museum als decor te kiezen. En niet een of twee zaaltjes, nee: het héle museum. Want ja, zo'n videoclip moet wel enorm viral gaan natuurlijk. Gelukkig is dat binnen enkele uren al gebeurd, maar het is dan ook wel een parel van een video. Er is van alles te zien: kunst (o.a. de Mona Lisa, Coronation Of Napoleon, Portrait of Madame Récamier, Great Sphinx of Tanis, Nikè van Samothrake) dansers, mode (pakken van Peter Pilotto, Burberry leggings, Versace jurken) en vooral heel veel historische verwijzingen. 

We geven het powerkoppel groot gelijk: als wij het hele Louvre voor ons zouden hebben zouden we ons ook volledig uitleven. Check de videoclip hieronder en daarna vooral even de reacties op Twitter die we onderin hebben toegevoegd.

LEES OOK: 'Beyoncé zwanger van vierde kind'

BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws