Vader Meghan Markle tegen prins Harry: “Beloof me dat je haar nooit zult slaan”

Thomas Markle heeft vanochtend een interview gegeven in het programma Good Morning Britain.

Thomas Markle heeft vanochtend een interview gegeven in het programma Good Morning Britain. En daar kwamen natuurlijk weer een hoop opvallende feitjes uit, aangezien Thomas een -ahum- bijzondere man is.

Hij vertelde openhartig over het schandaal met de paparazzifoto's, zijn schoonzoon en zijn afwezigheid bij diens bruiloft. Hij beschrijft onder andere het moment dat Harry aan de telefoon de hand van zijn dochter vroeg. Hij zei hier destijds op: "Je bent een heer, beloof me dat je haar nooit zult slaan en ik geef je mijn goedkeuring.” Een opvallend antwoord, vinden wij. 

Over zijn afwezigheid bij de bruiloft zei hij het volgende: „Ze waren erg teleurgesteld. Meghan heeft vast gehuild, maar ze zeiden allebei: 'Zorg goed voor jezelf, we maken ons zorgen.'" Thomas vond prins Charles in ieder geval een goede vervanger om zijn dochter weg te geven. Over het paparazzi-schandaal zei hij: "Dat is echt een fout geweest. Ik dacht dat het een goede manier was om mijn imago op te poetsen, maar het heeft zich volledig tegen me gekeerd. Ik voel me er heel slecht over en heb mijn excuses aangeboden.”

Wie is Thomas Markle eigenlijk?

Thomas Markle heeft twee broers, Frederick (een bisschop in Florida) en Michael. Hij kampt met wat oudere mannen-kwaaltjes en hinkt een beetje. Problematischer lijkt zijn weerzin tegen overhemden en dassen. Ooit was Thomas best een feestbeest, tegenwoordig leidt hij in Mexico een rustig (lees: teruggetrokken) bestaan. Afgaand op de inkopen waarmee hij is gefilmd, houdt hij van Heineken en rookt hij.

Volgens Thomas Jr: "…slaapt hij vaak tot de middag en brengt zijn dagen door met lezen, nieuwsuitzendingen en oude films kijken en een beetje gokken op een fruitautomaat. Heel gezond leeft hij niet, hij eet veel fastfood, al lijkt hij hier wel een poging tot wat fitter worden te doen. Verder fotografeert hij graag en heeft hij veel belangstelling voor het Verre Oosten, landen zoals Thailand en Vietnam." Zijn buren omschrijven Senior als iemand die graag op zichzelf is, maar beschikt over een goed gevoel voor humor. Hij heeft twee auto's, een oude Ford Escape en een Volvo S70.

Thomas werkte vroeger als lichtregisseur voor series als 'Married With Children' en 'General Hospital' en won een Daytime Emmy voor zijn werk. Hij was halverwege de dertig toen hij de twaalf jaar jongere Doria leerde kennen. "Ik mag graag denken dat hij zich aangetrokken voelde door haar lieve ogen en haar afro, plus hun gezamenlijke liefde voor antiek," schreef Meghan in 2016 in ELLE.

LEES OOK: Royal Wedding: bruidsgasten met een vlekje

 

What could possibly go wrong? ? @gmb #thomasmarkle #royalwedding #meghanmarkle #princeharry

Een bericht gedeeld door Chris Ship (@chris.ship.royal) op

Laatste nieuws