Prinses Mabel valt alwéér in de prijzen

Schatrijk door een leuke beursgang én een prestigieuze prijs, wat wil een prinses nog meer?

Het is Hare Koninklijke Hoogheid van harte gegund, maar niemand zal ontkennen dat prinses Mabel een buitengewoon goede week heeft. En wel hierom!

Niet alleen liep ze totally binnen op de beursgang van Ayden waar ze een leuk aandelenpakketje van bleek te hebben, ze kreeg ook de AmsterdamDiner Award uitgereikt. Zij ontving de prijs tijdens het benefietgala voor haar jarenlange en toegewijde steun aan de wereldwijde strijd tegen hiv en aids. Vorige maand werd ze al uitgeroepen tot een van de belangrijkste global influencials, dus al dat idealisme van haar zet blijkbaar toch zoden aan de dijk, #goedbezig!

Ze nam het een en ander in ontvangst met een leuk nieuw krullenkapsel dat we nog niet van haar kennen, in het bijzijn van haar zus, Nicoline Wisse Smit. Aan de strikken te zien droeg de prinses een cocktailjurk van Viktor & Rolf. 

"Prinses Mabel zet zich consistent, openlijk en actief in voor de strijd tegen aids in de wereld." aldus de AmsterdamDiner Foundation. "Haar pleidooi is consequent gericht op het versterken van mensenrechten en het ondersteunen van kwetsbare groepen die getroffen worden door de hiv-epidemie."

Ook tijdens de komende internationale conferentie in Amsterdam AIDS2018 (eind juli), vervult prinses Mabel een actieve rol. Zij zal spreken tijdens de openingsceremonie en discussies leiden over de positie van jonge vrouwen. Zelfs in haar vrije tijd is de Royal Wereldverbeteraar nog druk bezig met nobele zaken: de avond vóór ze haar prijs kreeg, zat ze bij Sahel Opera. Vrijwillig. As you do. 

 

Foto's © PPE Agency 

Laatste nieuws