Hoera! Roxeanne Hazes is moeder geworden

Roxeanne Hazes is bevallen! En de naam is....

Lees ook

Hoera! Het is zover: Roxeanne Hazes is bevallen van haar eerste kindje!

"Daar ben je dan! Eindelijk in onze armen. Waar je voor altijd mag blijven, wat ons betreft. Je bent zo mooi. Wat een rijkdom dat ik op twee jongens zo verliefd mag zijn. Gisterochtend is onze zoon om 05:49 geboren." Het kindje luistert naar de naam Fender Andrew Arnold Zwennes.

De vader van het kindje is Rox' vriend Erik Zwennes.

De grote wens

Begin dit jaar liet Rox de wereld weten in verwachting te zijn van haar eerste kindje. Dit ging geheel in stijl op Instagram: “Na maanden hard oefenen en vooral veel van elkaar houden, is onze wens eindelijk in vervulling gegaan.We’re expecting a little bean.” De zwangerschap kwam Roxeanne niet aanwaaien, ze probeerde al een tijdje zwanger te worden maar helaas kreeg ze een miskraam. Deze zwarte periode laten ze nu achter zich: “Gelukkig mogen we nu het fijne nieuws delen dat het met onze huidige buikbaby goed gaat en dat we zonder rem aan het genieten zijn van deze prachtige fase.” 

Babybuik

Rox deelt alles wat er in haar leven speelt. Zo mochten we zes maanden lang met haar zwangerschap meekijken. Nu de kleine spruit is verwelkomd zullen we overladen worden met schattige kiekjes van het jongetje, máár zullen we vaarwel moeten zeggen tegen de prachtige babybuik van Rox.

LEES OOK: Je kunt nu voor 25.000 euro een bijzondere naam voor je kind laten bedenken

De babybuik werd vol op de kiek gezet. Kijk maar ↓ 

BRON: INSTAGRAM, BEELD: ANP 

Laatste nieuws

Zie ook