Zó kun je een look-a-like van de tweede trouwrobe van Meghan Markle bemachtigen

Ontwerpster Stella McCartney pakt naald en draad er weer bij!

Lees ook

Een tweede trouwjurk hebben is heel normaal bij een royal wedding. Meghan droeg tijdens de ceremonie van haar bruiloft met prins Harry een Givenchy jurk en koos voor een Stella McCartney als haar tweede jurk. En laat nou net laatstgenoemde een nieuwe collectie opzetten waar je een look-a-like van diezelfde jurk kunt bemachtigen. Tip: je moet er snel bij zijn. 

De Britse ontwerpster pakt haar naald en draad er weer bij want ze gaat 46 replica's (23 witte en 23 zwarte exemplaren) van de Markle Sparkle-jurk maken. En jij kunt hem gewoon bemachtigen. De stofkeuze is wel wat anders (waar Meghan een halterjurk van zijde droeg, wordt de nieuwe variant van viscose gemaakt) en het prijskaartje is iets gezakt. De look-a-like jurk kost "nog maar" vierduizend euro, voor de rest is hij identiek aan de jurk die Meghan zelf droeg.

Bemachtigen

Dit alles ter ere van haar nieuwe winkelopening op 23 Old Bond Street in Londen. De jurkencollectie wordt aangeboden in een nieuwe capsule-collectie met een toepasselijke naam Made with Love. Wat moet je doen? Een mail sturen naar het emailadres: [email protected] om zo een afspraak voor dé jurk te kunnen maken. Hierna kiest Stella zelf 46 gelukkigen. Er zal worden gepast in een privé-exhibitie ruimte van de winkel. 

LEES OOK: Look Of The Weekend: Meghan matcht met Harry in het blauw

© GETTY IMAGES

BRON: HARPERSBAZAAR, BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook