Zóveel verdienen de nannies van Kim en Kanye

Kim Kardashian en Kanye West hebben zelf een gezamenlijk geschat vermogen van 335 miljoen dollar, maar zij zijn niet de enige die cashen.

Lees ook

Kim Kardashian en Kanye West hebben zelf een gezamenlijk geschat vermogen van 335 miljoen dollar, maar zij zijn niet de enigen die cashen.

Blijkbaar verdienen de nannies die hun drie kinderen onder hun hoede hebben, ook aardig wat. Het koppel is ouders van North (5), Saint (2) en Chicago (4 maanden), en spendeert naar verluidt bedragen met zes nullen om de kids happy te houden. Radar Online durft te zeggen dat dit 100.000 dollar salarisgeld per maand zou zijn. Da's niet slecht! "Ze hebben een heel team van nannies dat 24/7 klaar staat," aldus een insider tegen de entertainmentwebsite. Het is daarnaast ook logisch, gezien Kim en Kanye veel op reis zijn, dat zij ook de kosten dekken voor hotels, vluchten, verzekeringen en ander onderhoud voor de nannies. 

Maar eerlijk is eerlijk: het verbaast ons niks dat het stel zoveel geld uitgeeft aan nannies, want waar geven ze niet veel geld aan uit?!

LEES OOK: North West viert vijfde verjaardag en krijgt twee designertassen

 

Party of 5

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

BRON: RADAR ONLINE, BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook