‘Kom Meghan, ik doe het even voor’

Koningin Elizabeth neemt hertogin Meghan op sleeptouw door Cheshire.

Lees ook

Van wie leer je het klappen van de royal zweep nu beter dan van de Queen zelf? Na hun pyjamafeestje was het tijd voor de Masterclass van koningin Elizabeth aan de hertogin van Sussex.

Arriveer in stijl 

Het dynamische duo vertrok per Royal Express uit Londen. 

Must-have: zwarte handtas

Hare Majesteit arriveerde op Runcorn Station in Cheshire gewapend met een zwarte handtas. Meghan deed leuk mee. 

Teamwork!

Wat er ook gebeurt, je staat er sámen en je staat altijd aan. 

Royally uitstappen

Het werkbezoek zelf is weinig verrassend – maatschappelijke initiatieven, een brug openen, amateurtheater – maar het was natuurlijk wel smullen om het nieuwste en het oudste werkende lid van de koninklijke familie samen te zien. Bij het royal uitstappen draait het onderlichaam met de benen bij elkaar uit de auto om elke vorm van inkijk te voorkomen. Meghan moet nog een béétje oefenen.   

Ingetogen kijken

Er werd een moment stilte ingelast voor de Grenfell-slachtoffers. Meghan draagt couture van Givenchy en schoenen van Sarah Flint NY. En de stemmige blik zat er ook al helemaal in. 

Handen in de schoot 

Zie Meghan echter maar eens ingetogen te houden: geen schijn van kans. Wel weer helemaal volgens de masterclass: handen gevouwen in de schoot, knieën bij elkaar. 

De Royal Wuif 

Vingers bij elkaar, duimen iets naar binnen, niet heen en weer, maar een lichte draaibeweging: de royal wuif gaat de hertogin van Sussex al aardig af. 

'En zo onthul je iets'

Verbeterpuntje

Er is een reden dat de Queen steevast hoeden draagt…

…het voorkomt het nerveuze gefrut en geveeg aan het haar…

…dat ook een messy bun had kunnen voorkomen. Memo aan Meg: must do better.

Heb er plezier in 

Zo'n werkbezoek verloopt altijd beter als je er zelf ook lol in hebt. Gezien de opperbeste stemming kunnen Hare Majesteit en Hare Koninklijke Hoogheid het samen uitstekend vinden. Dat is veelbelovend voor de toekomst! 

 

Foto's © ANP

Laatste nieuws

Zie ook