Dochter van Olivia Newton-John lijkt niets op haar moeder

Olivia’s dochter Chloe Lattanzi wilde het succes van haar moeder evenaren en timmerde een tijd aan de weg als model en zangeres. Helaas voor Chloe leverde dat weinig succes op.

Lees ook

Wie Olivia Newton-John zegt, denkt meteen aan Sandy Olsson uit de kaskraker Grease. De Brits-Australische zangeres zong en danste de sterren van de hemel, naast John Travolta. Olivia’s dochter Chloe Lattanzi wilde het succes van haar moeder evenaren en timmerde een tijd aan de weg als model en zangeres. Helaas voor Chloe leverde dat weinig succes op, maar dat betekent niet dat ze gestopt is met zichzelf in de schijnwerpers te zetten.

Plastische chirurgie

De inmiddels 32-jarige Chloe laat zich graag zien op social media en post regelmatig wat pikante foto’s van zichzelf. De dochter van de Grease-actrice krijgt niet alleen maar lovende reacties. Veel mensen reageren dat ze te mager is, te grote siliconen borsten heeft en dat ze haar lippente vol heeft laten opspuiten. Hoewel de foto’s er niet om liegen, bleef Chloe toch standvastig ontkennen dat ze plastische chirurgie heeft gehad en ze vindt zichzelf allesbehalve 'te' mager. De blondine worstelde jarenlang met anorexia, maar vertelde vorig jaar weer helemaal de oude te zijn. “Ik ben gezond en heb weer wat vet”, vertelde ze toen. Toch denken haar volgers er bij het zien van haar foto’s heel ander over. Ze vinden het vooral heel erg zonde, omdat Chloe voor alle plastische chirurgie een prachtige vrouw was.

De waarheid

Omdat er flink wordt gespeculeerd over haar nieuwe appearance klapt Chloe eindelijk uit de school. Aan Australia’s Woman’s Day vertelt ze dat ze op haar 18e haar eerste borstvergroting heeft gehad, maar dat het resultaat er niet mocht wezen en haar lip fillers waren niet veel beter. "Het was een ramp", aldus Lattanzi. "De lip fillers zagen er belachelijk uit en door de borstvergroting leek ik wel verminkt."

Ze legt vervolgens uit dat ze alle ingrepen zag als een beloning, nadat ze een drugs- en drankverslaving en eetstoornis overwon. De zangeres ging na de mislukt boob job opnieuw onder het mes en telde daar $10,000 voor neer. "Ik heb nu cup dubbel D. Ik hou van mijn lichaam en ik pronk graag met mijn borsten. Mijn moeder staat vierkant achter mijn keuzes, omdat ze wist hoe ongelukkig ik voorheen was. Mensen claimen overigens ook dat ik een rib heb laten verwijderen om er slanker uit te zien, maar daar is niets van waar. Ik draag een waist trainer en ik train om in shape te  blijven. 

LEES OOK: 'Betty Rizzo' uit Grease herken je niet meer terug

 

Een bericht gedeeld door J-Thylacine (@andrade6735) op

BRON: MARIE CLAIRE, BEELD: INSTAGRAM, GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook