Déze designerwinkels komen binnenkort naar Nederland

Winkelen in de mooiste modezaken, we doen niets liever.

Lees ook

Winkelen in de mooiste modezaken, we doen niets liever. Binnenkort komen een paar van onze favoriete designerwinkels naar Nederland, dus dan kun je gelijk dat tripje naar Parijs cancellen. 

Christian Louboutin

Sinds mei vind je de boutique op de Pieter Cornelisz Hooftstraat 96. De boutique is ingericht zoals we gewend zijn, namelijk, héél kleurrijk. De kleur rood – die we vaker zien onder de zool van de hakken – speelt een hoofdrol in het interieur. Naast al dat rode, kun je de mooiste pareltjes van het modehuis bewonderen. De vestiging heeft een mannen én een vrouwen afdeling. 

Isabel Marant

De eerste Isabel Marant winkel in Nederland is een feit! Vele landen gingen Nederland voor, toch vond Marant het tijd om ons ook even te verwennen met de luxueuse winkel. Bij Pieter Cornelisz Hooftstraat 114 vind je de winkel. Vergeleken met Louboutin, is het interieur rustig. De winkel staat voor chic en stijlvol. Isabel Marant kiest voor wit als hoofdkleur, de nadruk ligt echt op de ontwerpen die de winkel sieren.

Fendi

De allereerste Fendi winkel in Nederland laat nog even op zich wachten. Pas op 7 juli opent deze winkel haar deuren en zal gevestigd zijn op de Pieter Cornelisz Hooftstraat 71. Het wachten waard hoor, je kunt je vergapten aan de goodies op maar liefst twee verdiepingen. Interieur zal vooral bestaan uit marmer. En er is voor ieder wat wils: mannen, vrouwen én een accessoires afdeling. 

LEES OOK: Dít is de meest gewilde tas van Louis Vuitton

BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook