Monaco: ex van Stéphanie hertrouwt kloon van prinses

We kunnen wel stellen dat Daniel Ducruet een type heeft.

Lees ook

Daniel Ducruet, de eerste man van prinses Stéphanie van Monaco, is voor de derde keer getrouwd en het is duidelijk dat hij op een bepaald type vrouw valt.

Daniel en Stéphanie – hij was ooit haar bodyguard –  kregen in de jaren negentig samen Louis en Pauline Ducruet. De relatie liep stuk op zijn ontrouw, maar het stel is 'goed gescheiden', in de zin dat ze normaal met elkaar omgaan en Daniel altijd een hechte band met zijn kinderen heeft gehouden. Verwacht wordt dat ze dan ook samen zullen stralen bij het huwelijk van Louis, later dit jaar. "Ons huwelijk was een ramp, maar onze echtscheiding is ideaal," aldus Daniel. 

Daniels ex-vriendin Adanay Garcia had ook al iets weg van de prinses.

Maar zijn nieuwe vrouw Kelly Marie Lancien lijkt echt sprekend op haar.

Louis en Pauline waren allebei bij Daniels besloten huwelijk met Kelly Marie, met wie hij al sinds 2010 samen is en een dochter, Linoué, van vijf heeft. Die zit hier op het hek, Kelly Marie staat achter haar en houdt haar vast.

Prinses Stéphanie heeft geen moeite met het derde huwelijk van haar ex, ze is een groot voorstander van 'als iedereen maar gelukkig is'.  

Maar opvallend is het wel, hoe Kelly Marie lijkt op Stéphanie (hier met Pauline toen ze klein was). Mijnheer heeft zo zijn voorkeuren, hopelijk blijft het driemaal is scheepsrecht, zullen we maar zeggen.  

 

Foto's © ANP, BSR Agency

Laatste nieuws

Zie ook