Look Of The Weekend: Meghan Markle met haar ontblote schouders

De hertogin maakte haar Trooping The Colour debuut.

Lees ook

Als royalty-liefhebber heb jij Trooping the Colour dit weekend vast niet gemist. Wat in ieder geval sowieso niet te missen was waren de koninklijke schouders van de kersverse hertogin van Sussex.

Het jaarlijkse evenement wordt uitbundig gevierd. De gehele royal familie trekt erop uit en verschijnt ten tonele op het beroemde balkon. Altijd worden dezelfde vragen gesteld: "In welke kleur outfit verschijnt de Queen dit jaar?", "Welk bizar hoedje heeft prinses Beatrice weten te strikken?" en natuurlijk "Wie van de royal kids krijgen we te zien?" Maar dit jaar was er uiteraard meer belangstelling voor Meghan Markle, die haar eerste Trooping the Colour debuut ging maken. En dat deed ze geheel in het lichtroze en een wel heel erg los kapsel. 

Outfit

Lichtroze is blijkbaar een groot favoriet van Meghan, zo zagen we haar al in deze kleur op het tuinfeest van prins Charles. En het staat haar dan ook prachtig. De off-shoulder jurk met knopen was van het merk Carolina Herrera. Heur hoed was van Philip Treacy, een merk waar de hertogin verzot op is. De jurk alleen al kwam veel in het nieuws, zo zou Meghan volgens sommigen het koninklijk protocol verbreken om met zo'n blote jurk op zó'n officieel evenement te verschijnen. Een kenner wees erop dat ook haar schoonzus Catherine, prinses Diana en zelfs koningin Elizabeth zelf wel eens off-shoulder outfits droegen.

© GETTY IMAGES

© GETTY IMAGES

© GETTY IMAGES

Prinses Leonore

Het evenement trekt veel bekijks, elk jaar weer. Dus moet je – zeker als nieuwkomer – goed voor de dag komen. Meghan deed dat. Maar waar haalt zij haar inspiratie toch vandaan? Twitteraars denken het antwoord te weten… Niemand minder dan de 11-jarige prinses Sofia van Spanje blijkt dé inspiratiebron van Meghan te zijn. Once you see it

LEES OOK: Windsors puffen zich door Trooping the Colour

BRON: TELEGRAAF, TWITTER, INSTAGRAM, BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook