Huh, zijn dat ook Windsors?

Als er op een paleisbalkon opeens een paar leuke pubers opduiken, willen we daar het fijne van weten: Team Beau Monde on the case!

Lees ook

Bij Trooping The Colour stonden er zomaar een paar onbekende leden van de koninklijke familie op het balkon van Buckingham Palace. Wie zijn die mensen?

Het blijken een setje Kents te zijn, met lady Helen (rechts in het roze) als moeder. En ze stonden er al vaker, maar op een of andere manier zijn de meisjes opeens opgeschoten tot leuke pubers die nu pas opvallen.

Links Eloise (15, zonder hoed), rechts Estella (13, met fascinator). Ze hebben nog twee oudere broers, Columbus (24) en Cassius (22). Die waren er dit jaar niet bij.

Hier staan ze in 2010 helemaal rechts. Helen praat met prins Charles, de vrouw in het lichtblauw is hun oma Katherine, opa Edward staat in zijn rode uniform achteraan, vader Tim met bril rechts achteraan. 

In 2011 werd er door Eloise een wave ingezet, links lady Louise Windsor, dochter van de Wessex'jes. 

De meisjes in 2012, het oudere meisjes achter hen is lady Amelia Windsor voor ze opbloeide als model. 

Hertogin Kate in 2014, met Eloise. 

Balkon Buckingham Palace, 2016.

En vorig jaar waren ze er ook bij. Dus zomaar in een jaar van kind naar jongedame, het kán. 

De dames zijn, zoals gezegd, kinderen van lady Helen Taylor en kunsthandelaar Timothy Taylor. Dat er zo'n groot leeftijdsverschil tussen de twee setjes zit, komt omdat hun vader moest worden behandeld voor kanker en onduidelijk was of hij nog kinderen zou kunnen verwekken.

Helen, geboren als Lady Helen Windsor, is de enige dochter van prins Edward, de hertog van Kent (neef van de Queen), en zijn vrouw Katherine. 

Vroeger stond Helen, hier in 1968, dichter bij de troon…

…maar naarmate de kinderen van de Queen zelf kinderen gingen produceren, schoof ze verder naar achteren. Hier staat Helen naast haar zoon Cassius. Ze is nu 41ste in de lijn van de Engelse troonopvolging. Ze werkt in de kunstwereld en was jaren brand ambassador van Armani. Dat lijkt ons een leuk instapmodel voor Eloise en Estella. 

 

Foto's © Getty Images, ANP

Laatste nieuws

Zie ook