Mariah Carey’s zoon bestelde hond online

"Onlangs gaf hij bijna 5000 dollar uit op Amazon en bestelde hij een hond online.”

Lees ook

Mariah Carey blijft ons keer op keer verbazen, dus dat haar zoon haar gekkige trekjes heeft overgenomen kijken wij niet van op. De 7-jarige zoon van de zangeres besloot dat het tijd was voor een nieuw huisdier en wat andere spulletjes à la 5000 dollar (4500 euro). 

Moroccan (zoon van Mariah en ex-man Nick Cannon) zat eens lekker op de iPad -welke 7-jarige tegenwoordig niet- en vulde zo zijn online winkelmandje met spullen die hij écht nodig had. "Mijn zoon is een technologisch genie. Ik moet hem echt in de gaten houden met de iPad”, zei Mariah in de Amerikaanse talkshow Jimmy Kimmel Live. "Onlangs gaf hij bijna 5000 dollar uit op Amazon en bestelde hij een hond online.”

Annuleren

De 7-jarige was destijds bij zijn vader, Nick Cannon, van wie Mariah in 2016 scheidde. "Ze belden Nick om te zeggen dat de hond klaar was om opgehaald te worden. En hij had zoiets van: ik heb helemaal geen hond besteld", aldus Mariah. Ondanks Moroccans wens is de hond er niet gekomen. Het huis is gevuld met dieren en daarom is de bestelling geannuleerd. "De kinderen hebben alles wat ze nodig hebben."  

LEES OOK: Bij dít hotel kun je een puppy via de roomservice bestellen

Dit zijn Mariah en Moroccan in 2015 ↓

BRON: JIMMY KIMMEL, BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook