Zal het kindje van Harry en Meghan er zó uit gaan zien?

Hoe zal de prinselijke spruit eruit zien?

Lees ook

De hele wereld mocht een paar weken terug meegenieten met de royal wedding van prins Harry en Meghan Markle. Sindsdien is het paar nog steeds niet op huwelijksreis geweest: ze hebben het als kersverse hertog en hertogin van Sussex ontzettend druk. Toch hopen we dat daar binnenkort een baby bij komt. In de tussentijd kunnen we alvast spieken naar hoe het kindje eruit zal zien.

Baby spullen

Huisje, boompje, beestje is vrij vertaald voor een royal: paleisje, landgoedje, prins(es)je. Meghan nadert de 37 en heeft al vaker aangegeven een kinderwens te hebben. Tijdens een bezoek aan Ierland ontmoette de royal een team dat innovatieve en hypoallergene babyproducten maakt voor een merk genaamd Schnuggle. Meghan wees naar de producten en zei: "Ik weet zeker dat we dat op een gegeven moment nodig gaan hebben", zo schreef People.

Sneak peek

Hoe de prinselijke spruit eruit zal zien? Het ligt er helemaal aan welke genen gaan overheersen: de rode haren van Harry, de getinte huid van Meghan of een combinatie? Na een beetje research vond Marie Claire België babyfoto's van het koppel en voorspelde zo hoe hun kindje er wellicht uit zal zien. En we kunnen verklappen: een mini Markle in combinatie met een petit prins Harry is ontzettend schattig. 

Bekijk HIER hoe ze eruit zal zien. 

LEES OOK: Huh, met wie is prins Harry hier getrouwd?

BRON: MARIE CLAIRE, BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook