Peter R. de Vries haalt uit in snoeiharde roast

Een grote verrassing tijdens Humberto Tan zijn laatste week als presentator van RTL Late Night.

De laatste werkweek van Humberto Tan bij RTL Late Night is aangebroken. Het is een week vol verrassingen, zo weet de presentator tot maar tien minuten voor tijd wie zijn gasten van de avond worden. Gisteren was het de beurt aan misdaadverslaggever Peter R. de Vries. 

Peter is misdaadverslaggever, maar trok voor de gelegenheid gisteren de stoute schoenen aan en deed een roast. Je weet wel, het enige moment waarbij je mensen volledig de grond in mag stampen. Waar Humberto er wel een beetje om moest lachen, was er op sommige momenten een vrij ongemakkelijke stilte in het publiek.. 

Ander geluid

Humberto leest vanaf de autocue de volgende tekst voor: "Ik heb de laatste tijd veel emotionele verrassingen gekregen, maar nu is het tijd voor een ander geluid." Peter stapt vervolgens vol trots de zaal binnen. 

Goedele Liekens

"Wat mij meteen opviel is dat Goedele Liekens maar liefst 37 keer in het programma heeft gezeten. Mijn goede god Humberto, 37 keer! Nu weet ik wel dat zij onverzadigbaar is. Ze was het liefst in één ruk doorgegaan naar 69 keer. Maar wat de redactie je het nog het meest nadraagt, is dat je de door haar bij gespijkerde vaardigheden nota bene bij de concurrentie, de publieke omroep, bent gaan praktiseren. Met als gevolg dat je een paar keer per week in de opening van het NOS-journaal zat." " aldus Peter R. de Vries.

Apen

Ook vergelijkt Peter BN'ers met apen. Zo is Patty Brard een berg-gorilla, Arie Boomsma een baard-aap, Erland Galjaard een brulaap en Gerard Joling een snotaap. Alright…

Bekijk de gehele roast hier

LEES OOK: Humberto Tan reageert op 'affaire'

BRON: RTL LATE NIGHT, BEELD: ANP 

Laatste nieuws