7x nogal gekke divadingen die Mariah Carey doet

De meid baadt het liefst in koude melk en geeft haar honden jaarlijks een beauty treatment van 28.000 dollar.

Lees ook

Mariah weet van gekkigheid niet meer wat wel of niet normaal is en daarom zetten wij de meest jawbreaking gebeurtenissen/uitspraken/gewoontes voor je op een rijtje. 

Honing

De stem van Mariah is natuurlijk haar meest kostbare bezit, laten we wel wezen. En aangezien haar stem het de afgelopen jaren toch wel een beetje laat afweten probeert de diva dat probleem met man en macht op te lossen. Of nou ja, eigenlijk met honing en champagne (ja, in één glas). Want dat spoelt en smeert de stembandjes lekker!

Sporten op hakken 

Het internet werd gek toen ze Mariah op torenhoge hakken zagen sporten. De zangeres postte heel subtiel een foto op haar Instagramaccount. Maar ook hier wist Mariah het gebeuren op hakken nóg vreemder te maken met de volgende uitspraak: "Ik kan geen platte schoenen dragen. Mijn voeten stoten ze af." Right. 

Badderen in melk

De zangeres baddert wat af. Na haar schoonheidsslaapje van naar eigen zeggen vijftien uur, neemt Mariah graag een bad. Waar normale mensen een ontspannen uurtje in water liggen, is dit niet weggelegd voor de diva. Zij baadt het liefst in melk. Jup, melk. Ondanks dat ze er voor de rest niet te veel over wilde vertellen in het interview met The Guardian, verklapte ze dat de melk wel koud moet zijn. Bij warme melk werkt 'het' niet. Wat dan precies niet werkt? We zullen het misschien wel nooit weten…

Hond

Het is algemeen bekend dat Mariah een dierenvriend is en daarom ook het beste wil voor haar Jack Russell terriërs. Een vleugje glam hier en daar kan geen kwaad, maar Mariah's honden weten langzamerhand niet eens meer wat normaal is. Zo besteedt de zangeres jaarlijks 28.000 dollar aan spa treatments voor haar honden, vliegen de honden mee in een vijf-sterren privéjet en gaan ze op 'vakantie' in Bristol in het Paw Seasons Doggie Hotel

Bevalling

In 2011 werd Mariah's tweeling Monroe en Moroccan Scott geboren uit een toenmalige relatie met rapper Nick Cannon. Mariah wilde perse dat er tijdens de bevalling een nummer van haarzelf werd afgespeeld. Zo gezegd, zo gedaan. De tweeling kwam ter wereld terwijl op de achtergrond Mariah's nummer 'Fantasy' werd gedraaid. Ze werden overigens ook nog verrast met een live performance van Mariah herself

LEES OOK: Mariah Carey verkoopt haar verlovingsring voor maar 2,1 miljoen dollar

Dronken op podium

Ze omschrijft zichzelf als classy en supervrouwelijk, maar na het zien van deze onderstaande beelden, weten wij wel beter, ha! Mariah mocht een award in ontvangst nemen en kwam een tikkie aangeschoten ten tonele. Real class darling.

Diva ten top

Ook al heeft ze vele nummer 1 hits en miljoenen dollars op haar naam staan, Mariah blijft ook gewoon mens. Maar niet volgens Mariah zelf. Zo doet zij niet aan 'openbaar vervoer' en tótáál niet aan Busreizen en vermijdt ze de trap. 

BEELD: ALLURE, RANKER, CHANNEL24, BOOMSBEAT, BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook