WIN: ontwerp je eigen droomring bij designstudio Insignety

Van mooie juwelen houden we bij Beau Monde natuurlijk sowieso, maar als we ze dan ook nog kunnen personaliseren heb je ons helemaal.

Lees ook

Van mooie juwelen houden we bij Beau Monde natuurlijk sowieso, maar als we ze dan ook nog zelf mogen ontwerpen heb je ons helemaal.

We hebben de place to be voor dit soort wensen, namelijk bij InsignetyIn de gloednieuwe flagshipstore aan de Amsterdamse Van Baerlestraat kunnen bezoekers een eigen verlovings-, trouw of vriendschapsring ontwerpen samen met de in-house designer. Hoe dat precies werkt? Ringen worden ‘in real time’ geheel zelf gecreëerd, en daar kan je als je wil een hartslag, een vingerafdruk en andere creatieve teksten en patronen in toevoegen. Naast trouw- en verlovingsringen biedt Insignety ook sieradencollecties die bijvoorbeeld zijn geïnspireerd op de stad Amsterdam. Voor alle sieraden geldt dat het mogelijk is deze geheel te ontwerpen of te customizen naar eigen wens. Hoe leuk?!

Uniek

Wil jij diamanten, dan krijg je diamanten (Insignety werkt overigens met o.a. champagnekleurige diamanten, yes!) Wil je goud, dan krijg je goud. Wil je beiden, dan doe je beiden! De features als een vingerafdruk, een hartslag of een persoonlijke boodschap in eigen handschrift zijn gratis. Ondernemer Mark Bos wil met Insignety mensen graag een heel nieuwe shopping experience bieden: "Zo kunnen bezoekers live en op speelse wijze, samen met de juwelier, via onze ontwerpstudio in 3D zelf een eigen ring maken. En je ziet ook bij elke aanpassing of je het mooi of lelijk vindt. Zo kun je net zo lang spelen met de verschillende opties totdat je jouw droomring hebt. Waarbij je steeds live zicht houdt op de prijs. Het resultaat? Sieraden waarvan maar één set in de wereld bestaat!”

Klik naar rechts voor voorbeelden! Wil je meer inspiratie? Kijk op www.insignety.com!
@gallery(277)

Live

Speciaal voor de meest kritische mensen onder ons is dit een aanrader, je kan namelijk steeds live in 3D meekijken tijdens het designproces dat bij elkaar zo'n twintig tot dertig minuten duurt. Je wil natuurlijk helemaal zeker weten dat het precies zo wordt als je wenst. Binnen twee weken wordt het sieraad in het atelier van Insignety geprint, gegoten, afgewerkt en gezet door goudsmeden.

Win een eigen te ontwerpen ring 

We zouden Beau Monde niet zijn als we ook nog iets leuks voor onze lezeressen in petto hebben. Je kunt namelijk een een ring van Insignety ter waarde van 500 euro winnen bij ons. Uiteraard mag je deze geheel in stijl in de totally glam flagshipstore van Insignety in Amsterdam zelf ontwerpen. Als je kans wil maken om te winnen, moet je het volgende doen:

– Like ons op Instagram
– Like ons op Facebook
– Vul onderstaand winformulier in zodat we je kunnen bereiken!

Laatste nieuws

Zie ook