Smullen: Ladurée heeft samenwerking met ontwerpster Vera Wang

Het designer-dessert waar we allemaal op zaten te wachten!

Lees ook

Wij zitten er helemaal klaar voor! Ladurée, de patisserie die bekend staat om zijn prachtige zoetigheden, heeft haar handen ineen geslagen met ontwerpster Vera Wang. Zo mooi als het klinkt, zo mooi is het designer-dessert ook daadwerkelijk geworden. 

Boom! Een bruidstaart waar je u tegen zegt. 't Prachtige ding heeft een vulling van kokos en mango, jammie! Dit omdat Vera zelf de combinatie van kokos en mango a match made in heaven vindt. Uiteraard is de taart geïnspireerd op haar bruidsjurkencollecties, zo wordt hij – net zoals haar designerjurken – laagje voor laagje opgebouwd. De taart zit in een stylish doos die versierd is een zwart lint, waarop subtiel de naam van Vera Wang staat. Gevalletje bijna te mooi om aan te raken. 

Naast de bruidstaart is er ook een macaron ontworpen met een kokos chantilly crème, te koop voor 20 euro. Deze zijn alleen te verkrijgen in de filialen van the Big Apple. De bruidstaart kun je bestellen via de patisserie zelf maar dan wel op één voorwaarde: je moet op z'n minst veertig gasten op je bruiloft uitnodigen.

LEES OOK: Om je vingers bij af te likken: Britse royals veilen hun bruidstaarten

BRON: INSTAGRAM, BEELD: GETTY IMAGES 

Laatste nieuws

Zie ook