Wow: 5x opvallende trouwrobes van celebrities

Niets is te gek..

Lees ook

Vissenschubben, kindertekeningen… Sommige trouwjurken staan voor eeuwig op ons netvlies. 

tekst SANDRA TEN BRINK

2006

Nicole Kidman (De Victoriaanste)

Toen Nicole eeuwige trouw beloofde aan Keith Urban, oogde niet alleen haar gezicht bevroren in de tijd, maar ook haar trouwjurk (een ontwerp van Nicolas Ghesquière voor Balenciaga). Het model leek wel uit de Victoriaanse tijd te komen! Storend? Absoluut niet! Al dat delicate kant, dat hoge kraagje en die preutse knoopjes pasten perfect bij Nicole’s tijdloze schoonheid.   

 

Een bericht dat is gedeeld door @irene_cherry_b op

2013

Mama June (De lelijkste)

Hoe vier je een redneck-bruiloft? Van top tot teen in camouflage, blijkt op de trouwdag van realityster Mama June (moeder van Honey Boo Boo, met mandje). Op zich zag de blondine er goed uit: de jurk viel mooi om haar weelderige vormen. Maar dat legerprintje in combi met al die neon-oranje accenten doet echt pijn aan onze ogen. Mama toch! 

2014

Angelina Jolie (De creatiefste)

Toen we de trouwrobe van Angelina zagen, gemaakt door Luigi Massi van Atelier Versace, waren we verbaasd. Zo gewoon! Totdat  Hare Excentrica zich omdraaide en er een twist bleek te zijn: op de achterkant van de japon en op haar sluier waren tekeningen van haar kinderen afgedrukt. Hoe origineel! (Of moeten we zeggen: “Dat vinden we niet raar, dat vinden we alleen maar heel bijzonder…”) 

Piper Perabo (De dierlijkste)

Vissenschubben? Een slang die vervelt? Een verzilverde krokodil? Piper, die sinds haar 00s hit ‘Coyote ugly’ geen kaskraker meer heeft gehad, zet zich in 2014 weer op de showkaart. Door haar jawoord te geven in een hersenspinsel van designer Michael Kors. Tot de dag van vandaag weet niemand voor welk dier de actrice nou door moest gaan. 

2017

Serena Williams (De grootste)

“Wat goed genoeg is voor Kate Middleton,  is goed genoeg voor mij.” Aldus Serena toen ze in het vliegtuig naar Londen stapte voor een bespreking met Alexander McQueen’s ontwerpster Sarah Burton. Haar wens: sprookjesprinses extravaganza. En dàt kreeg de tenniskampioene. Met alleen al de jurk (verder zijn er nog een sluier en een glittercape) waren vijf naaisters 1.500 uur zoet!

BEELD: GETTY IMAGES, INSTAGRAM 

Laatste nieuws

Zie ook