Ex Meghan Markle stapt in huwelijksbootje

Timing moeten we hem wel meegeven.

Lees ook

Timing moeten we hem wel meegeven. Nog maar net de royal wedding achter de rug, en dan al je vriendin ten huwelijk vragen. De ex van Meghan Markle, Trevor Engelson doet 't.

De 41-jarige ex van Meghan is op zijn knieën gegaan voor Tracey Kurland, zijn vriendin met wie hij al drie jaar samen is. Het is het tweede huwelijk voor Engelson. Zijn eerste trouwerij was, as we all know met Meghan, zij trouwden in 2011 en hun huwelijk strandde na een kleine twee jaar. 

Barstjes 

Trevor en Meghan hebben elkaar in een bar leren kennen toen Meghan nog aan het begin van haar carrière stond. Ze waren al verloofd zodra ze haar rol in 'Suits' kreeg en trouwden toen ze net een beetje bekend begon te worden. Het feit dat zij het grootste deel van de tijd in Toronto was voor de opnamen van 'Suits' en Trevor  in L.A. woonde, hielp niet en zo kwam er een einde aan hun huwelijk. 

LEES OOK: Zó serveerde Meghan Markle haar ex af

Trevor Engelson

De Amerikaan is 41 jaar en geboren in New York. Hij studeerde af aan de universiteit in Southern California waar hij Communicatie studeerde. Vandaag de dag is hij filmproducent en heeft hij de film Remember Me op zijn naam staan. Ook is hij 'talent agent'. Maar hij benut zijn vrije uren tegenwoordig met het in elkaar zetten van een 'divorce comedy' omtrent de royal family en zijn persoonlijke ervaringen. Juicy! Krijgen we nu de échte reden van hun scheiding te weten? 

Huwelijk

Het huwelijk van Meghan en Trevor zag er destijds – in 2011 – net íets anders uit dan de royal wedding twee weken geleden. Het stel trouwde op het strand, Meghan droeg een off-shoulder jurk en er werd gebarbecued. De honeymoon van vier dagen ging naar Jamaica. 

 

Een bericht gedeeld door AHN (@africanhubnaija) op

BRON: GOODHOUSEKEEPING, US WEEKLY, BEELD: GETTY IMAGES, INSTAGRAM 

Laatste nieuws

Zie ook