Prinses Talita von Fürstenberg heeft een wel heel bekende grootmoeder

En de twee worden regelmatig met elkaar gespot.

Lees ook

Maak kennis met Talita von Fürstenberg: prinses, model en kleindochter van een groot modeontwerpster. 

Ze werd geboren op 7 mei 1999 en is dan nu 19 lentes jong. Ze is de dochter van prins Alexander von Fürstenberg en Alexandra Miller, maar zij gingen in 2002 uit elkaar. Bij hun scheiding in 2002 leverde moeder Alexandra haar titel in, maar haar kinderen hebben die nog altijd. Talita heeft nog een broer, prins Tassilo, en een halfbroer genaamd prins Leon. Ook haar bekende nichtjes Marie-Chantal en Tatiana zijn prinsessen. 

Oma

Overigens bestaat zowat de hele familie uit bekende gezichten, Talitha's oma is namelijk modeontwerpster Diane von Fürstenberg. Laatstgenoemde was getrouwd met de Duitse prins Egon von Fürstenberg,  van wie zij in 1972 is gescheiden. Sindsdien gebruikt zij nog steeds de naam Von Fürstenberg, maar is ze haar titel 'prinses' kwijtgeraakt toen zij in 2001 opnieuw trouwde met mediamagnaat Barry Diller.

Aangezien Talita niet de lelijkste is, zet oma haar dan ook graag in voor campagnes voor het merk DVF! Naast dat ze als model mag komen opdraven, studeerde Talita in 2017 af aan de Brentwood School in Los Angeles. Tegenwoordig gaat ze naar de Georgetown universiteit waar toevallig ook haar neef, prins Constantijn van Griekenland, studeert. 

© GETTY IMAGES

Begin mei dit jaar was ze te zien tijdens het MET Gala met het thema: Heavenly Bodies: Fashion & The Catholic Imagination.

© GETTY IMAGES

En nam oma Diane ook een kijkje..

© GETTY IMAGES

.. wat ze wel vaker doet. Gezellig moeder-oma uitje! 

© GETTY IMAGES

En zitten ze samen eersterangs tijdens een Haute Couture modeshow.

© GETTY IMAGES

Drie generaties op een rij: Talita (dochter) – Diane (grootmoeder) – Alexandra (moeder)

Instagram

Ook op Instagram is de prinses te vinden en deelt ze regelmatig kiekjes met haar 140.000 volgers. 

BEELD: GETTY IMAGES, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook