Deze jonge royals doen aan Instagram en jij kunt ze volgen

Royals, het zijn nét echte mensen.

Lees ook

Royals, het zijn nét echte mensen. Zo heeft een handjevol jonge royals gewoon een Instagramaccount, waardoor jij een kijkje kan nemen in hun glamorous leven.

De moderne tijd van nu brengt een hoop voordelen met zich mee. De koninklijke leden kunnen bijvoorbeeld nieuws zelf naar buiten brengen, zoals zij dat willen. Met één simpele klik op de knop delen zij kiekjes van hun dagelijkse activiteiten en schattige privé-momenten, net even een stukje specialer dan wanneer andere Instagrammers dat doen. Je kende ze misschien nog niet, dus dit lijstje is een eerste kennismaking.

Prinses Talita von Fürstenberg (kleindochter van prins Egon von Fürstenberg en Diane von Fürstenberg)

Deze 19-jarige schoonheid heeft haar genen te danken aan het grootmoeder, Diane von Fürstenberg, die een groot modeontwerpster is. De prinses studeert aan Georgetown University in Washington en houdt ons op de hoogte van al haar zonnige reisjes via Instagram. 

Prins Constantine-Alexios van Griekenland 

Hij is de zoon van prins Pavlos en prinses Marie Chantal. Zijn prinselijke Instagramaccount mag er wezen, de 19-jarige heeft namelijk verstand van fotografie en versierd zijn profiel rijkelijk met foto's in grijstinten. 

Prinses Maria-Olympia van Griekenland 

Model en student, dat is de 21-jarige én oudste dochter van Pavlos en Marie-Chantal van Griekenland. Ze studeerde fotografie in New York en heeft al enige ervaring met het lopen op catwalks.

Prins Abdul Mateen uit Brunei

26 jaar, zoon van de sultan Hassanal Bolkiah, heeft een knap koppie, goede sixpack én is single. Op zijn persoonlijke Instagrampagina deelt de prins zijn leven met de wereld en laat daardoor menig vrouwenhart sneller kloppen (door bijvoorbeeld shirtless kiekjes te droppen).

 

Een bericht gedeeld door Mateen (@tmski) op

Prins Hussein van Jordanië (zoon van koning Abdullah II en koningin Rania)

Sinds de kroonprins van Jordanië (23) is afgestudeerd én is afgezwaaid van zijn militaire opleiding op Sandhurst, draait Hussein mee als fulltime royal. En hoe dat eruitziet, zie je vervolgens op zijn Instagramprofiel. 

BRON: INSTAGRAM, BEELD: GETTY IMAGES 

Laatste nieuws

Zie ook