Zo ziet de dochter van Katja Schuurman er nu uit

Ze houdt haar dochter een beetje op de achtergrond, maar dat betekent niet dat we vergeten zijn dat Katja Schuuman moeder is van Sammie.

Lees ook

Ze houdt haar dochter een beetje op de achtergrond, maar dat betekent niet dat we vergeten zijn dat Katja Schuurman moeder is van Sammie. Hoe ziet de kleine spruit er vandaag de dag uit?

Grote meid

De relatie tussen Katja Schuurman en Thijs Römer liep in 2015 stuk, maar sindsdien zijn ze nog altijd even goede vrienden gebleven. Beiden plaatsen zo nu en dan met trots foto's van hun dochtertje Sammie op social media die ze samen in 2010 kregen. Sammie is inmiddels acht jaar en al een grote meid!

"Mijn favoriete moment met haar is wanneer we samen in bad zitten. Dan spelen we uren. Liedjes zingen, balletjes overgooien. Dan giert die kleine van het lachen", aldus Katja in een eerder interview over haar dochtertje aan AD.

"Hopelijk is het ons gegund"

Katja, die nu een relatie met kok Freek van Noortwijk heeft, wil graag nog een kindje. Een jaar voordat dochter Sammie werd geboren, kreeg ze een miskraam, maar dit weerhoudt haar nergens van. 

Freek vertelde vorig jaar: "Ja, we willen heel graag kinderen. Natuurlijk is Katja iets ouder, maar ik voorzie geen problemen. Alles aan haar is jong, dus een zwangerschap zou moeten lukken. Al besef ik heel goed dat we daarmee niet te lang moeten wachten. Hopelijk is het ons gegund."

Zie hieronder de foto's van de kleine Sammie. Cute!

 

Dansen met mijn dochter! #happiness #joy #toscane #tui #katjawashier @tuinederland

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

 

Sammie is ook fan van @pom_amsterdam #pomamsterdam #sjaal #schatje #baby #liefde #warm

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

BRON: GRAZIA, BEELD: INSTAGRAM, ANP

Laatste nieuws

Zie ook