Deze BN’ers vonden hun liefje via social media

Daten via social media doen we (bijna) allemaal. BN’ers ook? Sure!

Lees ook

Daten via social media doen we (bijna) allemaal. BN’ers ook? Sure! Everon Jackson Hooi, Monique ‘Hazes’ en Christina Curry over hun love stories. Wil je trouwens meer lezen over Everon, Christina en Monique en hun Tinder verhalen? De nieuwe Beau Monde ligt nu in de winkels!

tekst THEA TIJSSEN

Liefde op de eerste swipe

EVERON JACKSON HOOI (35) leerde Jozua Augusto Suitela (31) in 2015 kennen via Tinder. Na die eerste blik op zijn foto’s wist Everon: ‘Dit is ’m!’ De ‘GTST’acteur stuurde snel aan op een ontmoeting. “Hij bleek enorm te smakken. Ik dacht alleen maar: wat schattig!”

SMAKKENDE EERSTE DATE
“Na twee dagen chatten op Tinder zijn we overgestapt naar WhatsApp. Dat werd leuker en leuker. Toen zei ik: ‘Wat doe je vrijdagmiddag?’ We spraken af om te gaan lunchen. Hij kwam aan op Centraal Station Rotterdam, waar ik ’m stond op te wachten. Het eerste wat er door me heen ging, was: oh, hij is veel kleiner dan ik dacht. Dat was wel een dingetje! Maar hij had een enorme lach op z’n gezicht, met die mooie lachrimpels die hij heeft. Ik was pats, boem verliefd. Dacht onderweg naar het restaurant alleen maar: wat een leuke gast. Tijdens onze lunch bij een Italiaan bleek hij overigens enorm te smakken, haha. En ik kon alleen maar denken: wat schattig! Daarna zijn we in de Markthal glühwein gaan drinken. Het was een leuke date! Sindsdien zijn we onafscheidelijk.”

 

… He said YESSS! @jozua_augusto

Een bericht gedeeld door Everon Jackson Hooi (@everonhooi) op

Instagram (love) stories

CHRISTINA CURRY (27) zag anderhalf jaar geleden een foto van Shenta (26) op Instagram, vond haar ‘cute’ en stuurde een berichtje. Sindsdien zijn ze onafscheidelijk. Het werd dus een dubbelinterview. 

INSTAGRAM LOVERS
Christina: “Ik had Shenta via Instagram een berichtje gestuurd dat ze cute was. Ze liet mij een dag wachten en toen gingen we chatten.”
Shenta: “Ik was op een feestje, daarom  reageerde ik een dag later.”
Christina: “In het begin hadden we het over niks bijzonders…”
Shenta: “Christina deed een sollicitatiegesprek ‘meets’ interview. Het vragenvuur: ‘Wat voor muziek vind je leuk, wat doe je, waar kom je vandaan, waar heb je gewoond, wat is je favoriete kleur, hou je van even of oneven getallen?’”
Christina: “Met het idee van: ik vind je er leuk uitzien, maar bén je ook leuk? Ik vind dat je iemand schriftelijk veel beter kunt leren kennen. Ik had zo meteen een beeld bij Shenta’s persoonlijkheid.”

Verliefd via Facebook en Facetime 

Knipperlichtlovers André Hazes (24) en MONIQUE (40) leerden elkaar kennen via Facebook. Ook hun eerste ‘ontmoeting’ was virtueel, via FaceTime.

FLIEREFLUITER VIA FACEBOOK 
“André zag mij regelmatig op foto’s van een gezamenlijke kennis voorbijkomen op Facebook. Hij zette daar weleens een reactie 
onder, maar dat was mij nooit opgevallen. Op een gegeven moment stuurde hij me een privébericht op Facebook. Ik zei tegen die kennis: ‘Wat is dat nou? Wat moet die snotneus van me?’ Zij kent André al jaren en antwoordde: ‘Hij is echt een leuke gozer en jullie hebben dezelfde humor. Misschien is het leuk om een keer iets met ’m te gaan drinken?’ Om de suggestie weg te nemen dat het een date zou zijn, stelde ze voor samen te gaan. Ik had er verder nul intentie bij, dus stemde in. Bovendien stond André bekend als een echte flierefluiter, dus zij wist ook wel dat het niet serieus zou zijn.”

BEELD: INSTAGRAM, ISTOCK

Laatste nieuws

Zie ook