Wesley reageert op vermeende breuk met Yolanthe

Wesley reageert nu en volgens hem is er helemaal niets aan de hand.

Lees ook

Onlangs bracht Story het nieuws dat de liefde tussen Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau flink bekoeld zou zijn. Het huwelijk van het sterrenkoppel zou op losse schroeven staan en er werd alleen maar olie op het vuur gegooid toen Yolanthe haar achternaam op Instagram weer veranderde van Sneijder-Cabau naar enkel Cabau. Gelukkig is er helemaal niks aan de hand – volgens Wesley.

Vervreemd

Volgens Story zouden de twee elkaar ontlopen en bij voorkeur zonder elkaar de wereld over reizen. "Ze zijn van elkaar vervreemd'', claimt het blad. Wesley reageert nu en volgens hem is er helemaal niets van waar. "Dergelijke geruchten worden gedragen door gekken, verspreid door haters en geaccepteerd door idioten'', snauwt hij op Instagram. "We zijn gewoon druk. Ik hier, Yolanthe in Amsterdam. We hebben elke dag contact via Facetime", liet de voetballer eerder al weten aan het AD.

Wesley Sneijder woont en werkt het overgrote deel van de tijd in Qatar of verblijft in het buitenhuis dat hij en Yolanthe op Ibiza hebben. Deze zomer zijn de twee alweer acht jaar geleden getrouwd in het prachtige Castelnuovo Berardenga. Het huwelijk werd destijds drie dagen lang groots gevierd.

LEES OOK: Weer een nieuwe hoofdrol voor Yolanthe

 

❤️

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

BRON: GRAZIA, AD, SHOWNIEUWS, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook