Hertogin van Sussex terug de boeken in

En zal ze getraind worden door een pittige dame.

Nu ze getrouwd is met Harry, ziet haar leven er nét even anders uit. Meghan moet aanwezig zijn tijdens officiele verplichtingen, haar blote benen vaarwel zeggen én de schoolboeken weer induiken. 

Jazeker, de kersverse hertogin zal een cursus van zes maanden volgen in opdracht van de Queen. Koningin Elizabeth heeft naar verluidt één van haar assistenten gekozen om de komende zes maanden Meghan te 'trainen' in hoe ze zich fatsoenlijk moet gedragen nu ze lid is van de koninklijke familie. Haar trainer is de 49-jarige Samantha Cohen, die zelfs naar Kensington Palace verhuist om 24/7 bij Meghan te kunnen zijn. Heerlijk die persoonlijke ruimte hè?

Samantha the Panther

Volgens een bron zal het een druk schema worden, zo is Cohen (ook wel Samantha the Panther genoemd) gewend om iedere dag volop aan het werk te zijn en heeft zij nooit een dag niet gewerkt. "Het zal zes maanden luisteren zijn voor Meghan. Het wordt niet 'stil zitten' en het zal een drukte van jewelste worden op het kantoor. Ze – Samantha – is gewend aan een veeleisend schema", volgens een bron. 

De vrouw weet van doorpakken, want ze is al begonnen en gaf Meghan bijvoorbeeld advies tijdens de verjaardag van prins Charles. Hopelijk had ze geen zeggenschap in het kiezen van de huidskleurige panty. 

LEES OOK: Team Fashion: deze mensen laten de royals shinen

Samantha, de vrouw met wie Meghan misschien wel meer tijd gaan spenderen dan met haar nieuwe man, prins Harry. ↓

BRON: MARIECLAIRE UK, BEELD: GETTY IMAGES, INSTAGRAM

Laatste nieuws