Deze app checkt welke hotspots het beste bij jou passen

Als er al 876 lokale restaurant tips op Tripadvisor in Amsterdam te vinden zijn, hoe vind je dan ooit die ene perfecte hotspot die helemaal bij jou past?

Lees ook

Als er al 876 lokale restauranttips op Tripadvisor in Amsterdam te vinden zijn, hoe vind je dan ooit die ene perfecte hotspot die helemaal bij jou past? Blogs doorspitten kan, maar is tijdrovend en tips van vrienden heb je niet direct bij de hand. 

We've got good news for you! Urban Journalist lanceert een app waarmee je de hotspots van je vrienden, en like-minded locals en influencers, kunt vinden, opslaan en organiseren. Zo vind je eindelijk die hotspots die echt bij jou passen. 
 

Hotspots

​​​​​De app is persoonlijker dan bestaande alternatieven, doordat gebruikers hun eigen profiel aan kunnen maken en daarop foto’s van hotspots kunnen delen. De ingebouwde filters van de app geven een extra dimensie. Via notities en labels kunnen gebruikers anderen op de hoogte brengen van hoe iets eruitziet en welke vibe het heeft. Op basis van een tip van een persoon, het soort plek en de vibe, vind je de ideale hotspot. Een romantisch, rustig restaurant of een bruisende plek om met een groep vrienden te eten, met Urban Journalist is het zo gevonden. Een andere handige feature is het ‘digitale paspoort’, waarmee gebruikers precies kunnen bijhouden in welke landen ze zijn geweest.

Handig

De all-in-one app is makkelijk in gebruik doordat praktische informatie (locatie, website, openingstijden) automatisch wordt aangevuld. Ben je op zoek naar iets specifieks, zoals een lekker sushirestaurant in de buurt? De in-app map zorgt ervoor dat jij altijd en overal jouw favoriete hotspots kunt vinden. Met de nearby feature vind je precies de hotspots die op dat moment in de buurt zijn. Hierdoor heb je ook niet het probleem dat – als je een hotspot gevonden hebt – je ervoor naar de andere kant van de stad moet reizen. Ook kun je met de filterfunctie checken wie welke hotspot heeft getipt. De bucket list feature helpt je herinneren welke nieuwe plekken je nog wilt ontdekken.

Waar gaat jouw volgende tripje naartoe?

LEES OOK: 5x de allermooiste infinity pools

 

Laatste nieuws

Zie ook