Look Of The Weekend: prinses Madeleine in een lichtblauw pak

Vergezeld met haar oudste dochter leken de twee nét tweeling. Zoet!

Lees ook

Prinses Adrienne werd begin maart te wereld gebracht, maar de Zweedse prinses Madeleine was alweer op de werkvloer te vinden. Ook afgelopen weekend zagen we haar weer stralen. 

Ze was het zonnetje 'in huis' met haar vierjarige dochter, prinses Leonore aan haar zijde tijdens Childhood Day in Gröna Lund (Zweden haar oudste pretpark). De Childhood day – dat ieder jaar plaatsvindt – haalt geld op voor de World Childhood Foundation dat opgericht werd door koningin Silvia, de moeder van Madeleine. Het doel van de organisatie is om kinderen in een geweldvrije omgeving te laten opgroeien. 

Concert

Het moeder/dochter duo genoot van elkaars gezelschap én van het concert. De 35-jarige prinses was een verschijning want ze droeg een lichtblauw pak van Massimo Dutti en combineerde de outfit met een beige handtas van Valentinozilveren grote oorbellen én pumps in dezelfde kleur als haar handtas, goed gematcht! Oh en hello uitgekamde beach krullen!

Leonore had een lief jurkje aangetrokken in dezelfde kleur als haar moeder en droeg tijdens het concert een koptelefoon, waarschijnlijk voor gehoorbescherming. Madeleine had zich duidelijk goed voorbereid, want het ding was in dezelfde kleur als de outfits die zij droegen. 

LEES OOK: Prinses Madeleine: 'Mijn trouwjurk was veel te groot!'

BRON: INSTAGRAM, BEELD: INSTAGRAM, GETTY IMAGES 

Laatste nieuws

Zie ook