Hertogin Kate gespot met George en Charlotte

De hertogin van Cambridge was gezellig een dagje op pad met haar oudste kinderen.

Lees ook

Over de lengte van het zwangerschapsverlof van de hertogin van Cambridge wordt volop gespeculeerd, maar het lijkt toch niet al te lang te gaan duren.

Na de geboorte van prins George was Kate al vrij snel weer aan het werk. Misschien wel te snel, ook al omdat George als baby niet de makkelijkste was: hij sliep weinig en huilde veel. Na Charlotte nam ze wat meer tijd, ook omdat ze George en Charlotte nog niets steeds aan Nanny Maria wilde overlaten. Ze is vrij om dat zelf in te vullen, voor haar geldt geen officiële periode waarna ze weer aan het werk moet. 

Ditmaal wordt gesuggereerd dat ze pas in oktober weer echt aan het werk zal gaan, maar dat is zwaar overdreven. In juni zal ze gewoon aanwezig zijn bij Trooping the Colour, met vermoedelijk een paar low key werkbezoeken in juli, om er weer een beetje in te komen. Van de bevalling lijkt ze aardig hersteld. Dit weekend was ze met George en Charlotte bij de Houghton Horse Trials, lekker relaxed en bijna anoniem in een jurk van Zara met ijsjes voor iedereen. Ze lijkt zich goed te voelen, dat is heel veelbelovend.

 

Foto's © ANP

Laatste nieuws

Zie ook