Shane Kluivert wordt opgevrolijkt door Lil’ Kleine

Na het verdrietige nieuws van zijn moeder, was het tijd voor wat vrolijkers!

Lees ook

Bij de moeder van Shane, Rossana Kluivert, werd vorige week borstkanker geconstateerd. Ze werd daar begin deze week aan geopereerd, een operatie die succesvol verlopen is. Verdrietige tijden voor de familie Kluivert, en om de jongste telg op te vrolijken, kreeg hij hoog bezoek.

De Nederlandse rapper Lil' Kleine (Jorik Scholten) bezocht de 10-jarige in zijn woonplaats in Spanje. Het was een zoet gebaar. Samen gingen ze op pad – in Shane zijn tuin – op zoek naar citroenen, want citroenbomen genoeg, zo is te zien in het filmpje.

 

Mr @lilkleine came to sleep and made me happy ?

Een bericht gedeeld door Shane Kluivert (@shanekluivert) op

Operatie

Eerder deze week is Rossana succesvol geopereerd in het Teknon Hospital in Barcelona. De familie Kluivert woont daar in verband met de carriére van Shane. "Vanmorgen onderging Rossana een operatie in Barcelona die goed is verlopen. We gaan ons nu focussen op vervolgstappen en hopen uiteindelijk op een goed herstel. Wij willen Teknon Hospital en haar staf in het bijzonder bedanken voor hun adequate handelen en goede zorg", laat haar man Patrick Kluivert weten. Ook haar zoon, Nino Wilkes, laat op zijn Instagramaccount weten dat de operatie goed gegaan is: "Bedankt lieve volgers voor al jullie steun voor ons gezin in deze tijd."

LEES OOK: Familie Kluivert: "Met Shane wordt niet over geld gepraat"

BRON: INSTAGRAM, BEELD: ANP, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook