Weer een nieuwe hoofdrol voor Yolanthe

Ze gaat als een speer in televisieland.

Lees ook

Yolanthe is niet te stoppen! De presentatrice is onder andere te zien in de nieuwe versie van Temptation Island (VIPS) en vergezeld Tijl Beckand in 'De Jongens Tegen De Meisjes'. Maar de klussen blijven maar komen, want de brunette heeft weer iets spannends én sexy op de planning staan.

De voetbalvrouw is gestrikt voor een hoofdrol in DNA, een nieuwe politieserie op SBS6. De serie – geproduceerd door de makers van onder andere Gooische Vrouwen en Divorce – belooft spannende, sexy en humoristische afleveringen. "Seks, relaties, verlangens en ambities: alles komt voorbij en wordt onverbloemd besproken", beschrijft SBS in een persbericht. De opnames zijn afgelopen week van start gegaan, dus we moeten nog eventjes wachten voordat we de eerste afleveringen kunnen zien. In 2019 zal de serie op televisie verschijnen. 

Rechercheur

Naast Yolanthe, die een rol als rechercheur op zich neemt, schitteren ook Loes Haverkort (speelt de officier van justitie) en Belinde van der Stoep (vertolkt de rol van een rechercheur) in de nieuwe serie. Het is de eerste tv-rol van Yolanthe sinds de serie Bluf in 2015.

LEES OOK: Zien: Yolanthe's droomleven in Doha

BRON: NU.NL, SHOWNIEUWS, GRAZIA, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook