Behandeling borstkanker Rossana Kluivert succesvol verlopen

Wij wensen de familie veel sterkte!

Lees ook

Verdrietig nieuws voor de familie Kluivert, vorige week werd er namelijk borstkanker bij Rossana geconstateerd. Toch is er een lichtpuntje aan het eind van de tunnel.

Gisteren is de 45-jarige succesvol geopereerd in het Teknon Hospital in Barcelona. De familie Kluivert woont daar in verband met de carriére van hun zoontje Shane Kluivert. "Vanmorgen onderging Rossana een operatie in Barcelona die goed is verlopen. We gaan ons nu focussen op vervolgstappen en hopen uiteindelijk op een goed herstel. Wij willen Teknon Hospital en haar staf in het bijzonder bedanken voor hun adequate handelen en goede zorg", laat haar man Patrick Kluivert weten. Ook haar zoon, Nino Wilkes, laat op zijn Instagramaccount weten dat de operatie goed gegaan is: "Bedankt lieve volgers voor al jullie steun voor ons gezin in deze tijd". 

Niet de eerste keer 

Het is niet de eerste keer dat Rossana is behandeld aan een verschrikkelijke ziekte. Vijf jaar geleden werd er lymfeklierkanker bij haar ontdekt waarvan ze gelukkig genas na een lange en zware chemobehandeling. 

LEES OOK: Zien: Emotioneel moment voor Patrick en Rossana Kluivert

BRON: INSTAGRAM, WEEKEND-ONLINE, BEELD: ANP, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook