Meghan Markle en de goudenringengekte

De Sparkle Markle komt nu pas op gang.

Lees ook

Naast haar verlovingsring draagt Meghan Markle sinds een week nóg een ring om haar ringvinger, namelijk haar gouden trouwring! 

De ring die prins Harry afgelopen zaterdag zorgvuldig om de ringvinger van zijn kersverse echtgenote schoof, was een 'cadeautje' van de Queen. De ring is gemaakt van Welsch goud, hét traditionele goud dat al een eeuw doorgegeven wordt aan de koninklijke bruiden: de Queen haar moeder, de Queen herself, prinses Margaret, prinses Diana en hertogin Camilla. En daar hoort Meghan haar ring nu ook bij! 

Verlovingsring

De ring waarmee prins Harry voor Meghan op de knieën ging, bestaat uit drie stenen, één grote en twee kleinere diamanten. De twee buitenste stenen zijn van de persoonlijke juwelencollectie van prinses Diana. Een prachtig eerbetoon aan zijn overleden moeder! De grote steen is afkomstig uit het Afrikaanse land Botswana, het land waar Harry een speciale band mee heeft. Hij kwam daar regelmatig tijdens zijn kindertijd. 

Inspiratie genoeg!

Als je het ons vraagt, kun je geen genoeg (gouden) ringen om je vingers à la Sparkle Markle dragen! Shop de mooiste gouden ringen hieronder. ↓

LEES OOK: Zo maak je een diamanten ring weer blinkend schoon

BRON: BUSINESS INSIDER, AD, BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook