Prinses Anne laat zien wat ‘hip’ is met een Adidas zonnebril

Tussen de bloemetjes en de bijtjes was daar een vlot montuurtje die de prinses vakkundig de héle dag droeg.

Wat hebben prinses Anne en zangeres Rihanna gemeen? Hoewel ze misschien niet dezelfde smaak hebben in muziek, lijkt het alsof ze dezelfde smaak voor zonnebrillen delen. 

The day after the royal wedding vertrok niet alleen het kersverse bruidspaar (prins Harry en Meghan) met een kater – die benadrukt werd door de giga zonnebril die zij op de koninklijke neus plaatsten – ook prinses Anne had het duidelijk erg naar haar zin gehad op het feestje die na de ceremonie zaterdag plaatsvond. De dag erna was namelijk de beroemde Chelsea Flower Show met de mooiste bloemen en planten, waar Anne vergezeld door de Queen in alle rust een kijkje nam. De rust kwam de prinses goed uit, toch had ze ook een beetje hulp nodig van een grote zonnebril die zij vakkundig het gehele evenement ophield. 

Meedoen met de trend 

Een vlot montuurtje van het hippe merk Adidas bedekte de prinses' ogen. Grappig is dat de outfit verder heel klassiek was, lees: antieke broche. Waar de speedy zonnebril vooral gedragen wordt door sterren als zangeres Rihanna en model Bella Hadid, vindt de prinses dat geen geldige reden om niet mee te doen met de-vlotte-monturen-trend. Ook als de zonnebril wordt afgestijld met een parelketting en een nette tweedjas.

LEES OOK: Niemand begrijpt waarom Melania 's nachts een zonnebril draagt

BRON: POPSUGAR, BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws