Een flawless manicure: zó moet het dus niet

Deze vrouw kreeg wel een hele mislukte manicure, waar ze toch even 35 pond voor moest neerleggen.

Emma, een vrouw uit het Engelse Manchester deed eens gek en verruilde haar vaste nagelstyliste voor een andere nagelstudio, maar dit verliep iets anders dan gepland.

Emma vroeg om 'round nails'; zo gezegd, zo gedaan. Echter nam de nagel stylist dit iets té letterlijk en zo liep Emma een uurtje later de salon uit met ongelooflijk mislukte nagels. Pas nadat ze 35 pond betaald had en weer in haar auto gestapt was, viel haar oog op haar kersverse nagels. "Ik was totaal afgeleid in de salon omdat ik vertelde over mijn vakantie naar Turkije. Pas toen ik bij mijn auto was vroeg ik me af wat hij in hemelsnaam gedaan had." 

Eind goed, al goed 

Ze schaamde zich dood, maar kon de humor er ook wel van inzien, dus plaatste ze een fotootje van de blunder op haar Facebook, die nu de wereld overgaat. Daarna ging ze linea recta naar haar vaste nagelstyliste die haar nagels gelukkig kon repareren. 

Zo'n blunder overkomt ons natuurlijk niet, wij lopen er namelijk altijd met mooi gekapte nageltjes bij. Om jou volgens de laatste nagellaktrends erbij te laten lopen, hebben we een fijn lijstje samengesteld waar jij goedgelakt de deur mee uitgaat. 

LEES OOK: WOW: dit is de duurste manicure ter wereld

BRON: INSTAGRAM, NSMBL, BEELD: ISTOCK, INSTAGRAM

Laatste nieuws