Marco en Leontine Borsato vieren porseleinen huwelijk

Twintig jaar geleden zijn Marco en Leontine Borsato in het huwelijksbootje gestapt en dat vieren ze vandaag met een uitgebreide én liefdevolle ode aan elkaar.

Lees ook

Twintig jaar geleden zijn Marco en Leontine Borsato in het huwelijksbootje gestapt en dat vieren ze vandaag met een uitgebreide én liefdevolle ode aan elkaar op Instagram. 

"Vandaag ben ik 20 jaar getrouwd met de meest bijzondere vrouw die ik in mijn leven heb ontmoet. Met deze prachtvrouw heb ik samen drie geweldige kinderen. We hebben mooie momenten gedeeld en verzameld, zijn samen ook door moeilijke momenten heen gekomen door onze onmetelijke liefde voor elkaar! Lieve Leontine… per sempre e sempre!" schreef de 52-jarige zanger onderaan de reeks met zoete foto's van het tweetal.

Ook Leontine deed ons smelten met een lief bericht aan haar man: "Vandaag 20 jaar getrouwd met jou. Meer dan ooit besef ik dat het huwelijk meer is dan een belofte; het is een verbond. Een verbond gaat veel dieper, het maakt ons bondgenoten die samen één zijn. Die verbinding en verdieping maakt het zo bijzonder. We zijn een team in voor- en ook juist in tegenspoed. 20 jaar geleden gaf ik jou mijn hand én mijn hart, ik hou van jou per sempre e sempre". Lief! 

LEES OOK: Zo ziet de geweldige vakantie van de Borsato's eruit

 

Een bericht gedeeld door Marco Borsato (@borsato) op

BRON: INSTAGRAM, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook