André Hazes gaat weer samenwonen met Monique

Een break van een half jaar werd het niet, want André en zijn Monique zijn weer bij elkaar!

Lees ook

André Hazes en zijn Monique hebben de liefde bij elkaar weer gevonden. De twee gingen een tijdje uit elkaar, André had het huis verlaten en was ingetrokken bij een vriendin. Een gezamenlijke vakantie in Mexico heeft het tweetal blijkbaar goed gedaan, want via Instagram zien we dat het stel weer gaat samenwonen.

De zanger liet gisteren via een Instagrampost weten dat zijn tijdelijke woning te koop staat en dat het tijd is om lekker terug naar huis te gaan. "Lieverd, ik wil je bedanken. Dat ik in dit prachtige huis mocht zitten voor een bepaalde tijd. Heeft mij heel goed gedaan en ik zat er heerlijk. Maar het is tijd om lekker naar huis te gaan. I’m back!" luidt het onderschrift bij de instagramfoto. Het Hazes-gezinnetje is nu op zoek naar een nieuwe woning.

Relatieproblemen 

André en Monique hebben er nooit een geheim van gemaakt dat ze, zoals ieder ander koppel, weleens relatieproblemen hebben. Maar na elke ruzie blijkt dat ze toch niet zonder elkaar kunnen. "Toch is er iets waardoor we altijd weer bij elkaar komen." 

Monique vertelde eerder nog aan Beau Monde dat het best kon knallen tussen de twee: “André is een fijn persoon. Een leuke gozer. Ik ben niet voor niets verliefd op hem geworden. Maar hij is ook in ontwikkeling. Een ontwikkeling die ik een tijdje terug al heb gehad. Soms denk ik: dat kun je beter anders doen. Daar is hij het dan niet mee eens. Dat kan botsen. Ik kan wel denken: laat ’t hem maar uitvinden. Maar dat is moeilijk. Ik wil hem behoeden voor bepaalde dingen, maar ben geen ouder van hem, ik ben z’n vriendin. Tegelijkertijd heb ik ook veel respect voor hoe hij het allemaal doet.”

LEES OOK: André Hazes verliest letterlijk zijn wilde haren

BRON: INSTAGRAM, BEELD: ANP, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook