Dít prachtige landgoed krijgen Harry en Meghan cadeau van The Queen

Dat wordt koffers pakken voor het pasgetrouwde stel!

Lees ook

Koningin Elizabeth komt misschien soms koel en knorrig over, wanneer het om haar kleinkinderen gaat, is ze er een uit duizenden. Niet alleen heeft ze een enorm goede band met haar kleinkinderen, ook verwent ze hen waar het maar kan. Zo ook prins Harry en Meghan Markle. De twee krijgen namelijk een prachtig landgoed cadeau.

The Queen is dan ook allesbehalve zuinig wanneer het om de huwelijkscadeaus voor haar kinderen en kleinkinderen gaat. Zo doet ze hen allen een landgoed cadeau, wanneer ze eenmaal voor het altaar zijn verschenen. En dus mogen ook Harry en Meghan binnenkort het prachtige York Cottage, op de grond van het Sandringham Estate, het landgoed van de koningin in Norfolk, op hun naam schrijven.

Kensington Palace

Maar dat is niet alles. Ook zullen Harry en Meghan binnenkort hun spullen pakken en vertrekken naar een andere optrekje bij Kensington Palace. Hun huidige appartement met twee slaapkamers en een kleine woonkamer wordt namelijk ingeruild voor een 21-kamerappartement. Mocht het liefdeskoppel dus binnen nu en een aantal jaar kinderen willen, dan hoeven ze zich in ieder geval geen zorgen te maken om het aantal slaapkamers.

LEES OOK: Meghan Markle geeft bijzonder cadeau aan boezemvriendinnen

 

Een bericht gedeeld door Andrew Field (@handya100) op

BRON: TELEGRAAF BEELD: TWITTER, INSTAGRAM, GETTY

Laatste nieuws

Zie ook