Royal wedding: 10 bruidskinderen = heerlijke chaos!

Met tien bruidskinderen waaronder vier ukkies was enige hilariteit wel te verwachten.

Lees ook

Zonder opper-bruidsmeisje als royal wedding akela was het af en toe een dolle boel in Meghans adorable entourage. 

Normaal gesproken worden royal bruidskinderen begeleid door een al wat ouder familielid, zoals een royal puber of – zoals bij het huwelijk van Kate Middleton en prins William – haar zus Pippa Middleton.

Meghan en Harry kozen ervoor het bij tien kinderen te houden, waaronder twee onder de twee, twee drie-jarigen, twee van vier, twee van zes en twee van zeven. Die zich allemaal geweldig hebben gehouden. Sassy prinses Charlotte voorop, die het de normaalste zaak van de wereld vindt als het portier voor haar wordt geopend. 

Op de bruidskinderen was niet bezuinigd: links prins George, naast hem vermoedelijk Jasper Dyer (6), petekind van Harry, zoon van zijn vrienden Amanda en Mark Dyer.

Florence van Cutsem (3), petekind van prins Harry, dochter van zijn goede vrienden Alice en Nicolas van Cutsum. Rechts zit prinses Charlotte van Cambridge (3, rechts), de dochter van prins William en hertogin Kate.

Verder in de bruidskinderenstoet Remi Litt (6), petekind van Meghan, dochter van Benita en Darren Litt, Rylan Litt (7), de zus van Remi, Ivy Mulroney (4), dochter van Meghans hartsvriendin Jessica Mulroney en dienst man Benedict. En Zalie Warren (2) petekind van prins Harry, dochter van zijn vrienden Zoe en Jake Warren.

Brian en John Mulroney (7), zonen van Meghans hartsvriendin Jessica Mulroney en dienst man Benedict, reden het laatste stukje met de bruid mee.

De tweeling had er overduidelijk zin in!

En droegen keurig Meghan's sluier.

Prins George geloofde het allemaal wel en kroop een beetje weg achter zijn vader.

Ster van de show was prinses Charlotte, die totaal onbevangen in haar rol als eerste reserve zit…

…en kan wuiven als de beste.

 

Foto's © Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook