Moet je hebben: fust waar 19,5 liter wijn in verstopt zit

Avondenlang borrelen was nog nooit zo leuk!

Lees ook

De welbekende bierfusten kennen we allemaal, maar tegenwoordig kun je ze ook met wijn krijgen. En met de warme zomeravonden in het vooruitzicht, is dit een item dat zeker niet mag ontbreken. 

We wisten niet dat we het misten, maar nu we het nieuws over de alcoholische versnapering gehoord hebben, willen we nooit meer anders. Het merk Bridge Lane Wine heeft dan ook de perfecte timing, want wat stellen onze geplande picknicks voor zonder een fust van 19,5 liter wijn? Daarnaast is er voor ieder wat wils. Rosé, chardonnay, sauvignon blanc, witte merlot en rode wijn: je kunt het niet bedenken of je kunt het krijgen. Onze redding, want in plaats van 26 wijnflessen of 130 glazen (zoveel past er in een zo'n fust), hoef je nu nog maar één ding mee te nemen. En daarmee is een gezellige borrel gegarandeerd. 

Prijskaartje

Voor een wijnfust betaal je ongeveer 205 euro, wat overeen komt met zo'n acht euro per fles en zo'n 2 euro per glas. Oftewel: een prima koopje. Wil je toch een kleine versie van de wijnfust, dan bestaan er ook nog dozen van 3 liter, flessen van 750 milliliter en blikjes met 375 milliliter. Laat die picknick, avondje in het park of uitje naar het strand maar komen!

LEES OOK: 'Dé koning van de wijnen' wordt geveild voor 20.000 euro

BRON: BESTPRODUCTS, BEELD: ISTOCK, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook