Alles wat je moet weten over de royal wedding van morgen

De gehele planning van morgen vind je hier!

Lees ook

Morgen is het zover: dan vindt namelijk dé bruiloft van het jaar plaats. We hebben vanaf november gewacht en zijn dan ook heel erg benieuwd naar de grote dag. Als echte fans van prins Harry en Meghan Markle zitten wij in ieder geval aan de buis gekluisterd om zo geen enkel moment te hoeven missen. Jij ook? Check dan hieronder de gehele dagplanning van morgen, zodat je zeker weet dat je op tijd voor de televisie zit. 

Aankomst

10:30 uur: de eerste gasten komen aan en zullen zich verzamelen bij de 'Round Tower' bij Windsor Castl, om vervolgens gezamenlijk naar de St. George's Chapel lopen. 

12:20 uur: De koninklijke gasten zullen aankomen, sommigen ter voet, anderen met de auto. Prins Harry en William zullen waarschijnlijk samen te voet naar de St. George's Chapel lopen. Meghan zal samen met haar moeder, Doria Ragland, het hotel Cliveden House Hotel verlaten en vanaf daar richting de kerk reizen. Zij rijden langs een deel van de lange wandeling naar het kasteel, waarna haar moeder de kerk in zal gaan en Meghan zich samen met haar bruidskinderen én prins Charles verzamelt, voordat ze de kerk in zullen gaan. 

Ceremonie

13:00 uur: De ceremonie begint. Kensington Palace heeft tot nu toe de details van de ceremonie zelf geheim gehouden, dus het zal nog een grote verrassing worden morgen. 

De optocht

14:00 uur: Het bruidspaar zal de kerk uitgaan en de 200 liefdadigheidsvertegenwoordigers die zijn uitgenodigd, begroeten. Dit gebeurd in de Horseshoe Cloister, een nabijgelegen gebouw op het terrein van het Windsor Castle. Harry en Meghan zullen vervolgens in de koets stappen, terwijl familieleden hen uitzwaaien om vervolgens door de straten van Windsor te rijden. 

15:00 uur: De live verslaggeving van het evenement zal naar verwachting na de koetstocht eindigen. 

Feest!

20:00 uur: De avondreceptie zal plaatsvinden in het Frogmore House, waar Harry en Meghan circa 200 goede vrienden en familie zullen ontvangen. 

LEES OOK: Spannend: eerste repetitie voor prins Harry en Meghan in Windsor

BRON: YAHOO, BEELD: GETTY IMAGES 

Laatste nieuws

Zie ook