Gespot: zien we Pippa Middleton hier nou met een beginnende babybuik?

Zou het dan echt?

Lees ook

De roddelpers in het Verenigd Koninkrijk weet het echt zeker: Pippa Middleton is in verwachting van haar eerste kindje. De zus van hertogin Kate zou de laatste tijd ietwat pips ogen, en ze denken nu zelfs een heus babybuikje bij de 34-jarige te hebben gespot. 

Pippa en haar man James Matthews houden hun lippen zelf nog stijf op elkaar, maar volgens onder andere The Sun is er geen ontkennen meer aan. Toch zouden ze volgens de Britse pers nog niet met het blijde nieuws naar buiten willen treden, omdat het door de komst van prins Louis en de aanstaande bruiloft van prins Harry en Meghan Markle niet bepaald de fijnste timing zou zijn. 

Hint 

Toch houdt het vermeende babynieuws de gemoederen flink bezig. Zo zou Pippa, zo laat Daily Mail weten, de eerste drie maanden van haar zwangerschap al achter de rug hebben. Ook zou het stel 'heel blij' zijn met het nieuws, net als de rest van hun beide families. Hertogin Kate zou het, op James na, als eerste te horen hebben gekregen, en is naar verluidt dan ook door het dolle heen.

Pippa wordt door dit alles voortdurend op de kiek gezet en social media denkt – na het zien van een foto van afgelopen week – dan ook een klein babybuikje te spotten. Ook zou ze ineens wijde kleding dragen, terwijl ze normaliter juist strakke kleding draagt. Enfin, bekijk de foto's hieronder en oordeel zelf. Wij wachten ondertussen gewoon af totdat Pippa het nieuws zelf bevestigd heeft!

 

 

 

LEES OOK: Pippa, waar ben je?

BRON: INSTAGRAM, BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook