Meghan Markle bevestigt afwezigheid vader bij bruiloft

In een officieel statement maakt de aanstaande bruid een einde aan alle rumoer.

Lees ook

It's official: Meghan Markle's vader zal aanstaande zaterdag niet aanwezig zijn op de bruiloft van prins Harry en Meghan. Dit heeft laatstgenoemde zojuist bevestigd in een officieel statement. 

De vader van de aanstaande bruid, Thomas Markle, was de afgelopen tijd volop in het nieuws. Nadat er naar buiten was gekokmen dat de schattige paparazzifoto's waarop hij een artikel van zijn dochter en schoonzoon aan het lezen was, allesbehalve spontaan bleken te zijn en hem het behoorlijke bedrag van maar liefst 100.000 dollar had opgeleverd, werd het Thomas uiteindelijk allemaal even te veel. Niet veel later kreeg hij naar verluidt ook nog eens een hartaanval, waardoor er al snel getwijfeld werd of hij überhaupt nog wel aanwezig kon zijn op de grote dag. De geruchten gingen dan ook al langer dat Thomas Markle niet naar Londen af zou reizen voor de koninklijke bruiloft, maar Harry en Meghan besloten hier nog niet op te reageren en vroegen enkel en alleen de nodige privacy voor Meghan's vader.

Gezondheid

Inmiddels heeft Meghan via een officieel statement uit naam van Kensington Palace gereageerd op alle hectiek. "Helaas zal mijn vader niet aanwezig zijn op onze bruiloft. Ik heb altijd heel veel om mijn vader gegeven en ik hoop dan ook dat hij de ruimte krijgt om zich te focussen op zijn gezondheid. Ik wil iedereen bedanken voor de lieve berichtjes en alle steun. Weet dan ook dat Harry en ik er enorm naar uitkijken om onze grote dag met jullie te delen." De grote vraag luidt nu dan ook: wie o wie gaat Meghan weggeven? Wordt het haar moeder Doria, schoonvader Charles, of zal de 36-jarige uiteindelijk alleen met de bruidskinderen de weg naar het altaar maken? Overmorgen weten we het!

LEES OOK: Meghan Markle kijkt ontzettend uit naar het moederschap

BEELD: GETTY, TWITTER

Laatste nieuws

Zie ook