Pure luxe: je eigen pedicure waarvoor je slechts drie ingrediënten nodig hebt

Holy moly... zó makkelijk kan het zijn!

Lees ook

We vinden het belangrijk dat we er verzorgd uitzien. Zo worden de lokken regelmatig bijgepunt en geföhnd, de wenkbrauwen bijgeverfd en in vorm gebracht, haar en huid verzorgd met een masker en de nageltjes in de lak gezet: we kunnen van al die beauty treatments geen genoeg krijgen, maar een tip hier en daar kan geen kwaad. Zo ook wanneer je geen tijd hebt om naar de pedicure te gaan, maar je voeten er wel verzorgd uit wilt laten zien!

Omdat het weer in ons land nogal wisselvallig is, kan het vaak 'ineens' warm zijn buiten. Je voorziet je benen nog even snel van een bruin kleurtje uit een potje, haalt je waterproof make-up weer tevoorschijn en lakt je nagels in een vrolijke zomerse tint. Toch zijn je voeten altijd al een dingetje, want oh wat was je graag nog even naar de pedicure gegaan. Maar geen paniek! Je kunt nu thuis ook gewoon jezelf trakteren op een mini-pedi.

Drie ingrediënten

Je hebt hiervoor namelijk slechts drie ingrediënten nodig: bakpoeder, het sap van een citroen en tandpasta. Meng vervolgens alle ingrediënten bij elkaar en breng het aan op je tenen. Vervolgens wrijf je met een schone en zachte tandenborstel zachtjes je nagels in, et voilà: je voeten zien er weer uit als nieuw. Althans, voor een groot gedeelte dan. Voor alles erop en eraan moet je toch echt bij een echte pedicure zijn!

LEES OOK: Nailed it! Máxima doet haar eigen ding

BRON: JAN MAGAZINE, BEELD: ISTOCK 

Laatste nieuws

Zie ook