Glamour ten top: zo creëer je de weelderige lokken van Meghan Markle

Föhn, twist, krul, spray en gooi het weer los: the royal coupe van Meghan Markle!

Lees ook

Het glanst enorm, is nooit futloos en is altijd perfect gekapt: de royal coupe van Meghan Markle. Toch hoef je voor zo'n glamoureuze coupe heus niet uren in de kappersstoel door te brengen. Met een aantal tools is de look namelijk prima zelf na te bootsen!

Het zal je vast niet zijn ontgaan hoe het haar van Meghan Markle altijd perfect over haar schouders heen valt. Dit is mede dankzij haar gezonde levensstijl – ze doet aan yoga, drinkt sapjes als ontbijt en eet allerlei superfoods – maar ook door een tal aan goede haarproducten te gebruiken.

Meghan's haar ziet er dan ook nooit slap of futloos uit. Haar coupe is altijd tip top verzorgd, en haar lokken lijken wel te dansen op haar schouders. Gelukkig deelde Meghan ooit al hoe ze aan haar prachtige haardos komt, en liet ze weten welk haarproduct standaard in haar toilettas zit. "Wanneer mijn haar een beetje verzwaard is laat Suanne, mijn haarstylist op de Suits-set, mij voorover buigen en spuit ze een beetje Oribe Dry Texurizing Spray in mijn haar. Daarna krijgt mijn haar een beetje een stuiterig effect."

Hét bewijs 

Met het aanwezige briesje, liet de kersverse verloofde haar haren lekker wapperen.

Meghan tijdens haar modellenperiode. 

Shine, baby, shine! 

Een flinke bos 'natuurlijke slag'…

De coupe van Meghan zelf creëren? Wij hebben een lijstje met de wonderproducten voor je samengesteld, zodat ook jij lekker aan de slag kunt gaan om jezelf zo'n coupe aan te meten. 

LEES OOK: Zo stoomt Meghan Markle haar moeder Doria klaar voor de grote dag

BEELD: GETTY IMAGES 

Laatste nieuws

Zie ook