Zo zoet: 88-jarige oma mag mee naar concert Justin Timberlake

Het schattige omaatje was volledig door het dolle heen!

Lees ook

Normaal gesproken is de zaal tijdens een concert van Justin Timberlake vooral gevuld met jonge vrouwen. Maar dit keer kreeg de wereldster toch echt hoog bezoek van iemand met een bijzondere leeftijd.

Eind maart werd de 88-jarige Bettie 'Nammie' Maloney door haar kleindochters verrast met kaartjes voor een concert van Justin Timberlake in Orlando. Haar reactie was werkelijk te mooi voor woorden, en ging dan ook binnen een mum van tijd viral. Ook de wereldster kreeg de video op een gegeven moment te zien, en besloot zijn bejaarde superfan nog een extra verrassing te bezorgen. 

De zanger liet zijn team een ontmoeting tussen hem en zijn fan regelen, waardoor Bettie tijdens het beloofde concert oog in oog kwam te staan met haar grote idool. Uiteraard kwam Bettie niet zonder lege handen aanzetten, maar had ze een cadeautje voor Justin's zoontje Silas meegenomen. En wanneer het ijs eenmaal is gebroken en Bettie zich op haar gemak voelt, durft ze haar idool dan eindelijk een 'brutale' vraag te stellen.

Een dikke pakkerd

Bettie wil hem namelijk een dikke pakkerd geven, maar twijfelt of zijn vrouw Jessica Biel hier eventueel een probleem mee heeft. "Nee hoor, volgens mij vindt ze dat geen enkel probleem!", reageert Bettie. Geweldig, toch? Overigens is het niet de eerste keer dat de 88-jarige een concert van Justin bezoekt. Vijf jaar geleden bezocht ze zijn concertreeks ook al een keer. Dat beviel haar blijkbaar zo goed dat ze dit keer al flink aan het sparen was voor zijn huidige tour. 

Dat kaartje hoefde ze uiteindelijk niet zelf meer te kopen, en ook de ontmoeting was iets waar ze alleen nog maar van kon dromen. Je kunt je dus wel voorstellen dat Bettie haar kleindochters Sarah en Elizabeth eeuwig dankbaar is. 

LEES OOK: 4 sterren die hun bekendheid aan iemand anders te danken hebben

 

BRON: SHOW, HLN BEELD: GETTY, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook