Patricia Paay twijfelde lang over deelname ‘BN’ers in Therapie’

Je hele ziel en zaligheid op tv blootleggen was toch wel even iets waar de zangeres goed over na wilde denken.

Lees ook

Op de bank bij de psychiater zitten (of liggen, natuurlijk), terwijl heel televisiekijkend Nederland kan meegenieten. Daar zegt niet iedereen gelijk 'ja' op. Patricia Paay heeft dan ook lang getwijfeld toen zij en dochter Christina Curry gevraagd werden voor het nieuwe programma BN'ers in Therapie. De zangeres heeft dan wel genoeg in haar leven meegemaakt om een hele uitzending mee te vullen, maar om nou op televisie haar ziel en zaligheid bloot te geven… dat was voor La Paay toch even iets om goed over na te denken.

"Ik heb advies gevraagd aan mijn lifecoach en besloten mee te werken. Die keuze werd mede gevoed door de kwaadheid en onmacht die ik vorige jaar voelde." La Paay kwam het afgelopen jaar enorm veel in het nieuws, nadat er zonder haar toestemming een pikant privé-filmpje van haar op het web werd geslingerd. Genoeg om over te praten dus. Patricia besloot de uitdaging dan ook aan te gaan en zal tijdens één van de zes uitzendingen samen met dochter Christina in gesprek gaan met psychiater Esther van Fenema.

Vertrouwen in de mens

Uiteraard zal het afgelopen jaar geen onbesproken onderwerp blijven, maar voor de rest wil Patricia er nog niet te veel over kwijt. ''Ik maak de dingen in mijn hoofd een stuk erger of groter dan ze eigenlijk waren. Een belangrijke tip van Esther was dat ik moest beseffen dat er nog genoeg mensen in mijn leven zijn die me wel aardig vinden en van me houden." Het gaat vandaag de dag dan ook weer iets beter met Patricia, al heeft haar vertrouwen in de mens de afgelopen tijd wel een flinke deuk opgelopen. "Maar dat komt wel goed."

BN'ers in Therapie is vanaf 17 mei iedere donderdagavond om 20:30 uur op RTL 5 te zien. 

LEES OOK: Patricia Paay: 'Dan zag ik de bladen tegenover het hondenvoer liggen en dacht: Patricia niet kijken!'

BRON: TELEGRAAF BEELD: ANP

 

 

 

Laatste nieuws

Zie ook