Smullen: dit wordt de bruidstaart van Harry en Meghan

De laatste voorbereidingen zijn in volle gang!

Lees ook

De voorbereidingen voor het koninklijke huwelijk zijn in volle gang, en dat betekent dus ook dat de bruidstaart definitief is gekozen. Claire Ptak, de eigenaresse van Violet Bakery in Hackley, Oost-Londen, mag de bruidstaart maken voor de festiviteiten na het jawoord van prins Harry en Meghan Markle. En ze is – zoals ze op Instagram laat weten – al begonnen! 

Harry en Meghan hebben Ptak gevraagd – die bekend staat om haar gebruik van seizoensproducten en organische ingrediënten – om een taart met citroen en vlierbloesem te maken. Daarnaast wordt de taart afgedekt met botercrème en versierd met witte bloemen. Om je vingers bij af te likken, dus!

De patisseriechef is zonder twijfel gevraagd om niks te delen van de uiteindelijke bruidstaart, maar is gelukkig niet te beroerd om alvast een tipje van de sluier te geven. "En zo begint het", schrijft ze bij de foto van een kistje citroenen. Eerder deze week deelde ze ook al een foto, waarmee ze nog een extra sneak peek gaf. Op de foto is namelijk een taart met pioenrozen te zien. En laten die nou ook op de bruidstaart van het aanstaande echtpaar gebruikt worden…

LEES OOK: Deze trouwcadeaus ontvangt Meghan Markle graag op haar aankomende bruiloft

 

And so it begins ?

Een bericht gedeeld door Violet By Claire Ptak (@violetcakeslondon) op

 

Petal perfect

Een bericht gedeeld door Violet By Claire Ptak (@violetcakeslondon) op

 BRON: INSTAGRAM, BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook