Royal Wedding: bruidsgasten met een vlekje

Serieus, wat foto's in scène zetten verbleekt erbij, vader Markle is in uitstekend gezelschap.

Lees ook

Fingers crossed dat Meghans vader Thomas er zaterdag toch bij is. Hij zal echt niet de enige bruidsgast zijn die ooit eens stoms heeft gedaan, kijk maar.

Het is begrijpelijk dat Thomas Markle zich niet heel prettig voelt onder de nasleep van zijn faux paperazzifoto's. En het is adorable dat hij aangaf de koninklijke familie niet voor schut te willen zetten, maar heus: dat kunnen ze ook zelf heel goed. En zo bekeken hoeft hij zich eigenlijk helemaal niet te generen, want domme dingen gebeuren in de beste kringen.

De Nouveau Riche 

Neem deze mijnheer: Gary Goldsmith, broer van Carole Middleton, oom van hertogin Kate en Pippa Matthews-Middleton. Miljonair. Vier maal getrouwd. Bezit op Ibiza La Maison de Bang Bang. Chic, hè? 

Pleitte schuldig en dokte 5000 pond omdat hij werd aangehouden na een dronken nachtelijke ruzie waarbij hij zijn vrouw Julie-Ann had geslagen.

Was van harte welkom op zowel de royal wedding van Kate en William (die regelmatig bij hem logeerden in hun verkeringstijd) als op de semi-royalwedding van Pippa. En weer dóór.

Nazikostuum

In zijn stupide jaren leek het prins Harry enig om in nazikostuum naar een verkleedfeestje te gaan…

…en in Las Vegas stripbiljart te gaan spelen (hij bleek er niet zo goed in te zijn).

Sieg papa!

In de tijd dat lang nog niet iedereen besefte hoe vreselijk het regiem van Hitler zou worden, flirtte de oom van de Queen met het regiem…

…en marcheerden prinses Elizabeth en prinses Margaret compleet met de Hitlergroet voor een filmpje waar ook hun ouders leuk aan meededen.

Mr. Tactloos

Er is geen bevolkingsgroep of minderheid die prins Philip niet hevig heeft beledigd.

Kassa!

Peter Phillips, een volle neef van Harry, verkocht zijn bruiloft voor een half miljoen aan Hello Magazine. De Queen was not amused, maar iedereen overleefde het.  

De Romanticus

Dat prins Charles prinses Diana bedroog met Camilla was al niet zo kies. Dat zijn idee van romantiek was om zijn grote liefde toe te vertrouwen 'dat hij dolgraag haar tampon wilde zijn' had voor Camilla reden moeten zijn om hem onmiddellijk de deur te wijzen. In plaats daarvan trouwde ze met hem: happy end! 

De casher

Gravin Sophie van Wessex, de vrouw van prins Edward, probeerde ooit op haar connecties te cashen bij een undercover journalist, vermomd als sjeik. Het schandaal was zo enorm dat ze haar werk op moest geven en fulltime royal moest worden, om verdere toestanden te voorkomen.

De snuiver

Drank, Adam Ant-looks, foute vrienden, coke – Lord Louche, ook bekend als Lord Frederick Windsor, een neef van de bruidegom, heeft het allemaal achter de rug. En staat nog altijd op het balkon van Buckingham Palace tijdens Trooping The Colour. 

Prinses Pushy

Prinses Michael van Kent grossiert in politieke incorrecte opmerkingen en heeft zich zo laten fillen en lamleggen dat dit haar enige uitdrukking is.

Bonus: ze draagt omstreden broches.

Hossel Hertogin

Sarah Ferguson smeet met het geld van de Queen. Liet zich in de buurt van camera's aan haar tenen zuigen door haar minnaar. Moest twee keer van een faillissement worden gered door haar ex prins Andrew. Verkocht hem als dank aan een sjeik. En verkocht zichzelf aan alles van de Weight Watchers tot Telsell. Kan zichzelf vermoedelijk wel voor haar hoofd slaan dat ze niet zelf heeft bedacht om een leuke samenwerking met een paparazzo aan te gaan.

 

 Foto's © ANP, Getty Images, BSR Agency

  

Laatste nieuws

Zie ook