Nieuw seizoen British Bake Off binnenkort weer te zien bij Omroep MAX

En er is nog meer goed nieuws!

Lees ook

Waar we in ons land groot fan zijn van Heel Holland Bakt, kijken ze in het Verenigd Koninkrijk massaal naar British Bake Off. Want zeg nu eerlijk: wat is er nou leuker dan mensen in de keuken zien staan om de allermooiste bakcreaties in elkaar te flansen? En ook dit seizoen kunnen we in ons land weer genieten van een nieuwe serie van de Britse taartenbakkers. 

Het is alweer het achtste seizoen van de bakshow, waarbij er dit keer het een en ander veranderd is. Zo heeft jurylid Paul Hollywood een nieuwe collega genaamd Prue Leith aan zijn zijde staan. Oftewel: een frisse wind die de komende weken de mooiste baksels mag beoordelen. Naast de British Bake Off heeft de omroep ook The Great Australian Bake Off weten binnen te halen, waardoor je vanaf 21 mei iedere werkdag om 22:00 uur op NPO 1 ook van deze show kunt genieten.

Op het achtste seizoen van British Bake Off moeten we drie dagen langer wachten. Deze zal donderdag 24 mei elke week om 20:30 uur op NPO 1 te zien zijn. Wij hebben er zin in. Jij ook?

LEES OOK: Heel Holland Bakt later op tv dit jaar

BRON: TELEGRAAF BEELD: ISTOCK

Laatste nieuws

Zie ook